Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nočná mora: 4200 ľudí uviazlo na luxusnej lodi plnej moču a výkalov!

(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Luxusná výletná loď Carnival Triumph sa stala nočnou morou pre jej 3 143 pasažierov a 1086 členov posádky, ktorí sa po nedeľnej nehode ocitli v pasci. Požiar totiž vyradil nielen motory, ale prišla aj o zdroje energie, čo znamená, že je bez pohonu a nefunguje nielen ventilácia, ale ani záchody. Je len otázkou času, kedy sa začnú šíriť rôzne choroby.

K lodi, ktorá bola unášaná prúdmi v Mexickom zálive, dorazili nórske vlečné lode, ktoré ju majú odtiahnuť do prístavu v Alabame dnes popoludní. Zatiaľ však musia pasažieri vydržať peklo pretekajúcich záchodov a nedostatku jedla. Najhoršie však je, že všade začínajú smrdieť výkaly a čoskoro môže prepuknúť nejaké vírusové ochorenie.

"Vo vnútri je veľký počet ľudí, ktorí sú vystavení pôsobeniu vírusov a možných bakteriálnych infekcií," povedal odborník s tým, že existuje niekoľko rizík pri vdychovaní páchnuceho vzduchu vo vnútri lode. "Po správach o pretekajúcich toaletách a vystaveniu pasažierov odpadovým vodám môže dôjsť ku kontaminácii E. coli a stafylokokovým infekciám. Ale najčastejšie sa môže šíriť prechladnutie a chrípka," dodal.

Spoločnosť, ktorá prevádzkuje Carnival Triumph, je tá istá, ktorá mala na starosti aj stroskotanú Costu Concordiu. Jej zástupcovia už oznámili, že rušia ďalších 12 naplánovaných ciest. Za to, čo sa stalo, sa ospravedlnili, ale nehygienické podmienky na palube sa snažia bagatelizovať. Podľa nich zatiaľ na ošetrovni neleží žiadny abnormálny počet pasažierov.

Zjavne sa k nim asi nedostali komentáre uväznených cestujúcich, ktorého hovoria o kobercoch nasiaknutých močom, stanoch, v ktorých musia spať na palube a obmedzených dodávkach potravín, ktoré ich donútili jesť studené cibuľové sendviče. Určite to nie je to, za čo zaplatili nemalú sumu a očakávali skvostný výlet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu