Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

O2 oslavuje 6 rokov, pocítia to všetci zákazníci

O2 Zobraziť galériu (8)
O2 (Zdroj: O2)

O2 oslávilo začiatkom februára svoje 6. výročie pôsobenia na slovenskom trhu. Štvornásobný operátor roka neostal svojej povesti nič dlžný. Výročie oslavuje spoločne so zákazníkmi, ktorým sa odmení hneď niekoľkými novinkami.

Všetci zákazníci môžu odteraz volať a SMSkovať do všetkých krajín Európskej únie za slovenské ceny. Nové výhody zákazníci získajú automaticky, bez nutnosti akejkoľvek aktivácie, alebo poplatku. Podnikatelia majú Komplet nový a rozšírený cenový strop. V neposlednom rade, sa všetci zákazníci môžu tešiť z bezplatných SMS/MMS. Oslavovať s O2 tak budú všetci zákazníci bez rozdielu a výhodne.

Hovorkyňa O2 Martina Jamrichová vysvetľuje: „Za to, že sme po štvrtý krát za sebou operátorom roka vďačíme predovšetkým našim zákazníkom. Tento rok sme pripravili hneď celú sériu darčekov. Volaniami a správami za slovenské ceny do celej EÚ  sme zmazali hranice už pre všetkých našich zákazníkov. Podnikateľom teraz navyše prinášame Komplet nový, ešte výhodnejší cenový strop. A všetkým našim zákazníkom umožníme v jeden deň, tak ako aj po ostatné roky SMS-kovať alebo MMS-kovať úplne bezplatne. Ďakujeme vám všetkým, milí naši zákazníci.“

O2 PR
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: O2)
Volania a SMS do celej EÚ za slovenské ceny pre všetkých zákazníkov


Volania a SMS za domáce ceny už nie iba do 6 vybraných krajín, ale celej EÚ. Ponuka platí pre úplne všetkých zákazníkov automaticky bez nutnosti akejkoľvek aktivácie.

Komplet nový Cenový strop pre všetkých podnikateľov

Od 1. februára pridáva O2 k doterajšiemu Cenovému stropu (40 €), ktorý platil na volania do všetkých sietí v SR a EÚ, nový Cenový strop Komplet vo výške 44 €, v ktorom sú zahrnuté všetky služby a poplatky programu O2 Moja firma.

Po dosiahnutí hranice 44 € získajú podnikatelia novým Cenovým stropom Komplet neobmedzené volania, SMS/MMS do všetkých sietí na Slovensku a v EÚ, a samozrejme dáta, pričom fakturovaná suma nebude nikdy vyššia ako cenový strop.

SMS na jeden deň bezplatne pre všetkých zákazníkov

O2 prináša úplne všetkým svojim zákazníkov k 6. výročiu darček v podobe jednodňového bezplatného posielania SMS a MMS správ na čísla v sieti O2 Slovensko. Bezplatné správy budú zákazníkom aktivované automaticky. Zákazníkov bude O2 informovať do 10h ráno v daný deň, alebo deň vopred SMS správou.



Míľniky O2 počas 6 rokov na trhu

2.2.2007       

O2 odštartovalo komerčnú prevádzku.

8.11.2007

O2 spustilo bezplatnú manuálnu prenositeľnosť čísla. Zároveň ako jediný operátor na Slovensku poskytovalo svojim zákazníkom túto službu zadarmo. Vďaka permanentnému tlaku O2 na konkurenciu sa podarilo skrátiť dobu prenositeľnosti na Slovensku z prehistorických 25 dní na 5 dní

5.5. 2008

Vďaka aktivite O2 bola sprístupnená automatická prenositeľnosť telefónneho čísla. K 31.12.2012 si do O2 prenieslo číslo už 503 243 zákazníkov.

4.9.2008

Predstavením novej ponuky O2 Fér zmenilo O2 od základu pravidlá mobilného telefonovania na Slovensku. Hlavnými princípmi sa stali férovosť, jednoduchosť a transparentnosť, samozrejme bez viazanosti.

24.3.2009

O2 prinieslo prvý tzv. flat,  neobmedzený dátový balík EDGE na slovenskom mobilnom trhu.

20.6.2011

O2 začalo postupne zapínať svoju vlastnú 3G sieť. Do konca roka 2012 pokrývala táto sieť už vyše 53%  populácie.

26.10.2011

O2 odštartovalo najväčší vernostný program pre všetkých svojich zákazníkov O2 Super zóna. Prostredníctvom nej sa zákazníci O2 a ich blízki môžu dostať k výhodnejším ponukám tovarov a služieb partnerov O2.

23.4.2012

O2 predstavilo nový paušál s neobmedzenými volaniami bez viazanosti ako vôbec prvý flat, čiže neobmedzený program na Slovensku. S bonusom na telefón a volaniami do všetkých sietí na Slovensku a do ďalších 6 krajín Európskej únie za slovenské ceny.

7.6.2012

O2 sa stalo generálnym partnerom progresívneho letného festivalu Grape.

2.8.2012

O2 odštartovalo na Slovensku prvú pilotnú komerčnú prevádzku najrýchlejšieho internetu 4. generácie na technológii LTE (Long Term Evolution)

10.1.2013

O2 už po štvrtý rok za sebou operátorom roka. V nezávislej ankete sa potvrdilo, že zákazníci oceňujú férový prístup a otvorenú komunikáciu. Jednoducho čo sa v O2 povie, to platí.

14.1.2013

O2 ako prvý operátor spolu s Tatra bankou priniesli zákazníkom bezkontaktné platby mobilom prostredníctvom technológie NFC (Near Field Communication).

1.2.2013

O2 prinieslo volania a SMS za slovenské ceny do celej Európskej únie všetkým svojim zákazníkom.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu