Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Účinná detoxikácia... zázrak prírody

Chlorella Zobraziť galériu (2)
Chlorella (Zdroj: Biohome)

Biohome.sk Vám prináša zázrak prírody s vysokým obsahom minerálov a vitamínov, ktorý pôsobí na organizmus ako elixír zdravia. Ide o jednobunkovú sladkovodnú riasu meno Chlorella, ktorá posilňuje imunitný systém, podporuje lepšie trávenie, podporuje liečbu vredov, znižuje cholesterol, účinne detoxikuje organizmus a pomáha tak schopnosti organizmu bojovať proti rakovine všetkých ľudských orgánoch, stimuluje rast a obnovu tkanív.

Chlorella obsahuje viac ako 20 vitamínov a dôležitých minerálov, navyše 50-60% Chlorelly sušiny tvorí proteín. Je výborným zdrojom betakaroténu, chlorofylu. Obsahuje viac vitamínu B12 ako hovädzia pečeň, a preto by mala byť doplnkom vegetariánskej stravy, ktorá tento vitamín často neobsahuje v dostatočnom množstve.

V Japonsku sa záujem o Chlorellu sústredil z dôvodu jej detoxikačných vlastností – schopnosti neutralizovať alebo odsunúť, odbúrať jedovaté látky z tela. Jej vláknina zlepšuje trávenie a podporuje rast prospešných aerobných baktérií v tráviacom trakte, je významným neutralizačným prostriedkom – vyrovnáva pH tela. Výskumné programy preukázali, že pravidelná konzumácia Chlorelly pomáha ochrániť organizmus pred srdcovými chorobami, znižuje krvný tlak a odbúrava nadbytočný cholesterol. Žiadna iná rastlina na Zemi nie je pre človeka prospešnejšia, ako Chlorella. Je to dokonalá potrava, ktorej sa nič nevyrovná.

Viac na www.biohome.sk alebo na adrese biohome@biohome.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu