Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Detoxikujte svoj organizmus a schudnite!

Biohome.sk Zobraziť galériu (4)
Biohome.sk (Zdroj: Biohome.sk)

Schudnite nadbytočné kilá s kúrou Neera®, ktorú môžete zakúpiť na internetovom obchode zdravia Biohome! Prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra vyvinutá naturopatom Stanelym Burroughsom stimuluje prečisťujúci proces organizmu, ktorého výsledkom je zníženie nadváhy.

Neera kúra pomôže organizmu nájsť prirodzenú rovnováhu a pripomenie mu zdravý spôsob stravovania. Táto kúra bola vyvinutá tak, aby podporovala prirodzené očisťovacie pochody v našom organizme, ale zároveň v priebehu tohto procesu predišla pocitom hladu a úbytku energie.

Vedľajším, ale veľmi vítaným účinkom Neera® kúry je zníženie nadváhy. Veľká väčšina ľudí,ktorí túto kúru absolvovali, uvádza zníženie váhy o 5 až 10 kg, väčšina zostávajúcich schudla 3-5 kg.

Neera® kúra pomôže organizmu nájsť svoju prirodzenú rovnováhu a "pripomenie" mu jeho zmysel pre zdravú a vyváženú stravu. Pokiaľ teda hodláte zmeniť a zlepšiť svoj spôsob stravovania a celý životný štýl, Neera® je tým najlepším začiatkom.

RECEPT NA PRÍPRAVU SIRUPU: Na prípravu dennej dávky sirupu (2litrov) potrebujete: * 1,5dl čerstvo vytlačenek citrónovej šťavy (3-4 citróny najlepšie v BIO kvalite) * 1,5dl prírodného stromového sirupu NEERA * štipku Kayenského korenia * 1,7 litra čistej vody

Ak ste sa rozhodli zmeniť svoj životný štýl s Biohome, Neera®  sirup je tásprávna voľba pre Vaše nové zdravšie ja!

Viac na www.biohome.sk alebo na adrese biohome@biohome.sk.

Biohome.sk
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Biohome.sk)

Odkyslenie organizmu od Biohome.sk
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Biohome.sk)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu