Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opatovský na roztrhanie!

Robo Opatovský bol na roztrhanie. Zobraziť galériu (5)
Robo Opatovský bol na roztrhanie. (Zdroj: Topky.sk)

TRENČIANSKE TEPLICE - Keď pred pár dňami Robo Opatovský kývol na vystúpenie v Trenčianskych Tepliciach, ešte netušil, aké krušné chvíle zažije v miestnych kúpeľoch. Na každom kroku ho prenasledovali divoké fanúšičky.

Speváka po tvrdej práci v nahrávacom štúdiu, kde dokončoval svoj druhý vianočný album, trápili bolesti chrbta, a tak svoje vystúpenie v Trenčianskych Tepliciach spojil s regeneráciou. Zveril sa do rúk masérov a absolvoval procedúry v liečivých prameňoch. No svojim výskytom v kúpeľoch budil pozornosť. Fanynky mu nedali dýchať. Zastihli sme ho práve vo chvíli, keď dvom podpisoval svoj vianočný album.

"Keďže sem rád chodievam a naozaj mi kúpele zdravotne pomohli, dohodli sme sa, že môj nový vianočný album venujú každému hosťovi, ktorý si kúpi vianočný alebo silvestrovský pobyt. Aby to bolo osobnejšie, každé CD som podpísal. Budem musieť ísť asi opäť na masáž, cédečiek bolo totiž 700! Nevládzem," naoko sa posťažoval Robo na nápor z podpisovania a obliehania mladými kráskami. No už po Vianociach sa môže tešiť na rozmaznávanie od manželky, s ktorou sa plánuje vybrať do rakúskych Álp a pracovať tam na dieťati.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu