Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fanúšička (46) ukazovala prsia a ohmatávala ľuďom rozkroky!

Jana Lawrenceová
Jana Lawrenceová (Zdroj: polícia)

GEORGIA - Fanúšička rugby z americkej Daculy sa pri jeho sledovaní tak potúžila alkoholom, že sa nedokázala ovládnuť a vyzliekala si nielen podprsenku, ale aj nohavice. Okrem toho ďalších návštevníkov baru obchytkávala na intímnych miestach a lízala im rôzne časti tela.

Janu Lawrenceovú hra medzi Georgiou a Alabamou tak rozvášnila, že pred ostatnými zákazníkmi vystavila na obdiv svoje poprsie a dokonca trela pohlavie inej ženy, ktorej ešte stihla obliznúť tvár. Keď ju odtiaľ vyhodili, presunula sa do druhého baru, kde pokračovala vo svojich výčinoch.

Aj tu ju manažér požiadal, aby odišla, ale jej reakcia nebola práve najspoločenskejšia. Z už aj tak vytŕčajúceho zadku si stiahla nohavice ešte nižšie. Dvaja muži, ktorí s ňou sedeli pri bare, sa na polícii sťažovali, že sa ich nevhodne dotýkala v rozkroku a jednému z nich lízala tetovanie na ruke.

Nakoniec teda musela zasiahnuť ruka zákona a dôstojníci Lawreceovú vzali do väzby. Aj pri zadržaní sa prejavil jej šarm, keď ich počastovala rôznymi vulgarizmami a vyhrážala sa, že ich bude žalovať. Rozhnevaná fúria sa však nakoniec upokojila a vyhlásila, že je vlastne rada, že ide do väzenia, pretože za mrežami jej aspoň nebude môcť "dať manžel na zadok".

Američanku obvinili zo sexuálnych deliktov, nemravnosti a opilstva na verejnosti. Napísal portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu