Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sex s inou sa mu nevyplatil: Na letisku ho čakala rozzúrená priateľka

Milenci sa vracajú zo spoločnej dovolenky Zobraziť galériu (4)
Milenci sa vracajú zo spoločnej dovolenky (Zdroj: youtube, express.co.uk)

BIRMINGHAM - Tak toto je gól do vlastnej brány! Britský policajt Mark Davis nehral fér a to sa mu aj vyplatilo. Návrat z dovolenky, na ktorej bol so svojou milenkou, mu totiž okorenilo nepríjemné prekvapenie. Na letisku ho čakala jeho oficiálna partnerka.

Dvadsaťdeväťročná Helen McEvoyová žila s rovnako starým Markom dvanásť rokov a porodila mu tri deti. On sa jej za to odvďačil tak, že chodil poza bučky. Žena ho začala podozrievať vo chvíli, keď jej oznámil, že ide na rozlúčku so slobodou svojho kolegu do Turecka. Neskôr zistila, že jej obavy boli pohužiaľ oprávnené.

Mark mal tajný pomer so svojou kolegyňou Elaine
Zobraziť galériu (4)
Mark mal tajný pomer so svojou kolegyňou Elaine  (Zdroj: youtube, express.co.uk)

Helen nechcela nič nechať na náhodu a rozhodla sa, že neverníka aj s jeho milenkou príde čakať v sprievode svojej sestry Donny na letisko. "Dúfam, že si si dovolenku aj s tou tvojou kravou užil," zakričala ironicky podvedená Angličanka.

Mark z jej prítomnosti rozhodne nadšený nebol. Dvojica sa nato začala hádať a vymenila si aj zopár fyzických "pozdravov". Do rany rozhádaného páru prišla i neďaleká predajňa, čo bol dôvod, prečo do konfliktu zasiahla aj letisková ochranka.

Helen padol za obeť regál so sladkosťami
Zobraziť galériu (4)
Helen padol za obeť regál so sladkosťami  (Zdroj: youtube, express.co.uk)

Obe sestry, ktoré sa medzičasom za svoje správanie ospravedlnili, polícia obvinila z napadnutia a poškodzovania cudzieho majetku. Súd im naparil ročnú podmienku. Či Helen Davisa opustila, alebo mu odpustila a ostala napriek utŕženému poníženiu s ním, nie je známe.

Frajera prichytila na letisku s inou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu