Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dedko (72) má o polstoročie mladšiu milenku: Nedokázal som jej odolať!

Medzi dvojicou je takmer polstoročný rozdiel Zobraziť galériu (2)
Medzi dvojicou je takmer polstoročný rozdiel (Zdroj: muckrack.com)

MOLD - Hovorí sa, že v láske sa medze nekladú. Ak je ale medzi milencami takmer päťdesiatročný rozdiel, asi to už nie je celkom v poriadku. Sedemdesiatdvaročný Arthur Hughes však tvrdí, že svoju novú priateľku nadovšetko miluje a dokonca si ju chce vziať za ženu.

Seniorovi z Walesu sa doslova splašili hormóny. Keď pred časom v miestnom klube, ktorý sa venuje charitatívnej činnosti, stretol Sarah Douglasovú, okamžite sa do nej zamiloval. Ona mu city opätovala. Arthur kvôli nej dokonca neváhal opustiť manželku Maureen, a to dokonca len pár dní predtým, ako mali osláviť zlatú svadbu.

"Vekový rozdiel pre mňa vôbec nič neznamená. So Sarou sme si súdení," hovorí deduško. Jeho partnerka s ním súhlasí a dodáva, že to "bola láska na prvý pohľad".

Dedko (72) má o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: muckrack.com)

Hughes priznal, že sa spočiatku kúzlu dlhovlasej brunetky snažil odolať. Pokušenie však bolo príliš veľké a tak za ňou jednej noci zašiel domov a pobozkal ju. Odvtedy je dvojica nerozlučná. Dokonca si už aj prenajala hniezdočko lásky a plánuje svadbu. Má to ale taký malý háčik, dôchodca je stále ženatý.

"Chcem sa čo najskôr rozviesť, aby som sa mohol oženiť so Sarou. Obrad prebehne na úrade," opisuje svoje plány Arthur, ktorý svoj prvý manželský sľub zložil 22 rokov predtým, než sa jeho súčasná priateľka narodila.

Zo vzťahu, nad ktorým väčšina ľudí dvíha obočie, nie je vôbec nadšená Sarina matka ani Arthurove deti, ktoré majú 45 a 48 rokov. "Je mi z toho na vracanie. Arthur je starý chlípnik, je to zvrátené," povedala pani Douglasová.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu