Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fabiovi (9) sa noha zasekla v odtoku: Koža mu očernela a bublala!

Chlapec má na nohe nepekné jazvy Zobraziť galériu (2)
Chlapec má na nohe nepekné jazvy (Zdroj: walesonline.co.uk)

CARDIFF - Deväťročný chlapec z Veľkej Británie utrpel hrozivé poranenie po tom, ako mu noha skĺzla do odtoku plného toxických chemikálií. Amputácii sa síce podarilo vyhnúť, škaredé jazvy mu ale ostanú do konca života.

Fabio Smith sa nedávno hral na školskom ihrisku, neďaleko miesta, kde bol nezabezpečený kanalizačný odtok. V jednej chvíli sa pošmykol a ľavá noha mu skĺzla rovno do neho. Chlapec utrpel vážne popáleniny a bál sa, že bude nevyhnutná amputácia. Koža mu totiž "okamžite očernela a začala bublať".

Učitelia sa zachovali naozaj šokujúco. Fabiovi len povedali, aby si postihnutú končatinu opláchol pod vodou a potom opäť obul jedovatými látkami nasiaknutú ponožku a topánku. "Zachovali sa úplne otrasne. Namiesto toho, aby ho zaviezli do nemocnice, nechali ho tam trápiť sa. Jeho noha teraz vyzerá ako kus surového mäsa," povedala rozhorčená matka Nikita (25).

Fabiovi (9) sa noha
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: walesonline.co.uk)

Lekári žene povedali, že môže trvať niekoľko mesiacov, než bude jej syn zase normálne chodiť. "Dúfam, že mi tá koža dorastie späť," dodal statočný Fabio. Prípad už prešetrujú miestne úrady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu