Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Charlotte (22) pila kokteil so sambucou: Zhoreli jej vlasy a takmer aj tvár!

Charlotte mala radšej ostať pri džúse Zobraziť galériu (2)
Charlotte mala radšej ostať pri džúse (Zdroj: news.softpedia.com)

BARNSLEY - Mladá Angličanka chcela poriadne osláviť svoje narodeniny a tak, aby sa dostala do tej správnej nálady, nechala sa od kamarátov pozvať na silný kokteil. Ten ale sekundu po tom, ako ho vypila, explodoval. Dievčina utrpela popáleniny na tvári, ktoré jej budú do konca života pripomínať, že radšej mala ostať triezva.

Dvadsaťdvaročná Charlotte Swabyová tento týždeň prehovorila o nešťastnom incidente, ktorý ju pred tromi rokmi takmer znetvoril. V deň svojich devätnástych narodenín sa vybrala do mesta, aby si vyrazila z kopýtka. Priatelia jej ako darček za 15 libier (18,7 eur) kúpili drink, ktorého príznačný názov je "Flaming Lamborghni", čiže "Horiace Lamborghini".

Exotický nápoj sa pije tak, že sa na seba naukladá viacero pohárov a z toho najvrchnejšieho sa leje sambuca, ktorá sa zapáli. Tento postup barman zopakoval aj pri Charlotte. Lenže z drinku vyšľahli tak veľké plamene, že zasiahli jej vlasy a kožu. Oslávenkyňa utrpela popáleniny druhého stupňa a mala veľké šťastie, že neprišla aj o zrak. Trvalo približne dvadsať sekúnd, kým ľudia naokolo oheň uhasili.

Charlotte (22) pila kokteil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: news.softpedia.com)

"Vždy, keď má niekto z nás narodeniny, objednávame si takéto drinky. Všimla som si ale, že čašník, ktorý mi ho vtedy nalieval, bol nejaký roztrasený. Podľa mňa príliš nevedel, čo robí," opisuje Charlotte hororové chvíle.

Úrady bar v meste Barnsley krátko nato uzavreli. Dievčina dostala pred pár dňami od jeho majiteľov odškodné za spôsobenú ujmu. O akú sumu presne ide, nie je známe.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu