Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VLÁDA A BIZNIS V OTVORENOM DIALÓGU

Viac informácií nájdete na www.forbes.sk alebo na www.amcham.sk Zobraziť galériu (7)
Viac informácií nájdete na www.forbes.sk alebo na www.amcham.sk (Zdroj: Forbes)

Magazín Forbes a Americká obchodná komora v SR Vás srdečne pozývajú na Medzinárodnú konferenciu VLÁDA A BIZNIS V OTVORENOM DIALÓGU.

 

Rok 2012 bol pre Slovensko veľmi významný. Zmena vlády priniesla aj nové opatrenia ako napríklad konsolidačný balíček, ale aj novely Zákonníka práce, Zákona o liekoch či Zákona o sociálnom poistení. Ako sa tieto zmeny prejavia v roku 2013? Ako sa pripravujú na nový rok predstavitelia slovenskej vlády, businessu a medzinárodných inštitúcií – aké majú vízie a čo vnímajú ako najväčšie výzvy? Odpovede (aj) na tieto otázky hľadá magazín Forbes a Americká obchodná komora v SR prostredníctvom medzinárodnej konferencie Slovakia 2013: Vláda a Business v otvorenom dialógu.

Už 13.novembra 2012 za účasti exkluzívnych spíkrov z Vlády Slovenskej republiky, členských štátov Európskej únie a Medzinárodných organizácii. 

Prečo by ste nemali na konferencii chýbať: Predstavia vám okruhy troch často diskutovaných tém – financie, zdravotníctvo, zamestnanosť a sociálne záležitosti.  V rámci témy Financie sa predostrú dopady novej legislatívy na finančný sektor, konsolidačný balíček a dane, štátny rozpočet na rok 2013 a vôbec celková situácia v Eurozóne. Téma zdravotníctvo ponúkne priestor na otázky ohľadom E-health, zdravotného poistenia či liekovej politiky. V samostatnej sekcii Zamestnanosť a sociálne záležitosti sa podrobne zameriame na zmeny v Zákonníku práce, sociálne a dôchodkové poistenie a spomenieme aj  mobilitu vysokokvalifikovanej pracovnej sily.

Kedy a kde: 13. novembra od 9.00 hod. v konferenčných priestoroch Double Tree by Hilton Hotel, Bratislava.

Prečo konferenciu zastrešuje Americká obchodná komora a prečo magazín Forbes?

Americká obchodná komora v SR, ako jednej z najväčších obchodných komôr na Slovensku, ktorej členské spoločnosti sa podieľajú na 20% slovenského HDP a vytvárajú tisíce pracovných miest, sa aj takýmto spôsobom snaží aktívne podieľať na zlepšovaní podmienok pre priaznivé podnikateľské prostredie na Slovensku. Je presvedčená, že konštruktívny dialóg medzi vládou a businessom je prostriedkom na zmenu k lepšiemu.  Magazín Forbes prináša témy z oblasti ekonomiky, financií a podnikania s globálnym pohľadom. Zachováva exkluzívny prístup k svetovým témam pre lepšiu informovanosť a rozhodnutie. A chce sa podieľať na možnosti uľahčiť podmienky každému slovenskému podnikateľovi.

Viac informácií nájdete na www.forbes.sk alebo na www.amcham.sk. Vstupenky si môžete zakúpiť aj v sieti Ticketportal.

Zlatým partnerom projektu je Tatra banka.

Strieborní  partneri: GlaxoSmithKline Slovakia a Tystems Slovakia

Bronzovým partnerom je Salans Europe LLP.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu