Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neskutočný boj o život: Mladík (23) prežil dvakrát vlastnú smrť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube, daily mail)

NOTTINGHAM - Britský mladík Lewis Godfrey sa stihol po hrôzostrašnej nehode narodiť hneď niekoľkokrát. Po tom, ako ho zrazil a vliekol 15-tonový kamión, utrpel také rozsiahle zranenia, že lekári ho vyhlásili za mŕtveho. On však predsa len unikol hrobárovi z lopaty.

Keď sa Lewis vracal počas júnovej noci domov, napadla ho skupina výtržníkov, ktorí ho zbili a sotili na cestu, kde práve prechádzal kamión. Šofér ani netušil, že niekoho zrazil a pokračoval v jazde. Lekári, ktorí prišli na miesto nehody, mladého muža vyhlásili za mŕtveho. Prestalo mu totiž biť srdce a časti jeho tela držala pohromade len plachta.

Neskutočný boj o život:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube, daily mail)


Po ceste do nemocnice však ožil a tím 34 lekárov a zdravotných sestier naďalej bojoval o jeho život. V ambulancii mu však srdce opäť zlyhalo, no prebral sa aj z ďalšej zdanlivej smrti. Lewis mal rozsiahle poranenia hlavy a prišiel o kožu takmer na celom tele pri ťahaní kamiónom. Mal poškodené črevá, prasknutý mechúr, zlomenú panvu a stratil veľké množstvo krvi.

Mladík strávil 16 dní v kóme a podľa lekárov už nemal nikdy chodiť. Ich prognóza sa nenaplnila, takmer pol roka od nehody sa Lewis pozbieral a pomaly sa vracia do bežného života. Doktori mu okrem iného museli do lebky implantovať titánovú dosku, aby mu zachovali normálny tvar hlavy.

Prežil vlastnú smrť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu