Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO šéfa jednotky rýchleho nasadenia SWAT: Je holý ako Adam!

Moraru je zjavne za každú srandu. Svoju práci si vraj však odvádza dobre.
Moraru je zjavne za každú srandu. Svoju práci si vraj však odvádza dobre. (Zdroj: Daily Mail)

BUKUREŠŤ - Boss rumunského tímu SWAT naštval svojich šéfov po tom, čo jeho nahé fotografie z tréningu unikli do tlače. Komisár Emanoil Moraru nemá na nich nič okrem čiernej parochne a zbrane, ktorá mu zakrýva pohlavie. Hoci zábery spôsobili vo vedení veľké rozpaky, muž vyškolený FBI trvá na svojom a odmieta sa ospravedlniť.

"V mojom tíme sme bojovníci, a tak trochu blázni. Snímky boli urobené po tréningu. Nehanbíme sa za ne. Pracujeme a trénujeme tvrdo, takže sa niekedy potrebujeme odreagovať. Tá zbraň je len atrapa a parochňa pochádza z jednej z cvičných figurín. Vlastne mám na sebe aj nejaké nohavice, ale tie nemôžete vidieť na obrázku," uviedol vo svojom vysvetlení.

Nie je to však prvýkrát, čo Moraru pôsobiaci v meste Constanta na východe Rumunska, zaskočil svojich kolegov. Raz prišiel do práce oblečený ako smetiar, inokedy zamaskovaný za rastlinu sedel v rohu policajnej miestnosti, kým ho neobjavili. Bral to ako lekciu v prestrojení.

"Je dobrý profesionál, ktorý má rád srandu. Nestanete sa hlavou špeciálnych operácií len tak pre nič. Ale musím priznať, že niektoré jeho počiny stoja za zdvihnuté obočie," uviedol jeden z jeho spolupracovníkov.

Medzi kriminálnikmi má vraj Moraru hrôzostrašnú povesť a zdroje z jeho okolia tvrdia, že je neľútostný vo svojom úsilí o spravodlivosť. "Keď sa dostane na stopu zločincov, nezastaví sa, kým ich nemá za mrežami," povedal jeden dôstojník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu