Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Divný párik: Zaľúbenci sa narodili s opačnými pohlaviami!

O Arinovi a Katie by nikto nepovedal, že mali predtým opačné pohlavie.
O Arinovi a Katie by nikto nepovedal, že mali predtým opačné pohlavie. (Zdroj: thesun.co.uk)

OKLAHOMA - Dvaja zamilovaní americkí tínedžeri vyzerajú rovnako ako akýkoľvek iný pár. Na prvý pohľad na nich nenájdete nič zvláštne, obaja sa však narodili s opačným pohlavím.

Katie Hillová (18) strávila prvých 15 rokov svojho života ako Luke, syn námorného plukovníka. Jej priateľ Arin Andrews (16) sa narodil ako dievča s menom Emeralda, ktoré excelovalo v balete a vyhralo súťaž krásy. Obaja celé svoje detstvo bojovali nielen so svojou sexualitou, ale aj posmechom a šikanovaním.

Katie sa vždy cítila ako dievča uväznené v chlapčenskom tele a Arin presne naopak. Stretli sa počas ich procesu zmeny pohlavia v Tulse, štáte Oklahoma, a okamžite sa do seba zamilovali. "Sme stvorení jeden pre druhého, pretože sme mali rovnaké problémy v dospievaní. Vyzeráme ako normálny chlapec a dievča, takže si to na nás teraz nikto nevšimne," hovorí Katie, ktorej narástli prsia v dôsledku užívania ženských hormónov.

Arin uviedol, že už v prvý deň v škole vedel, že je chlapec, takže bol zmätený, keď ho zaradili medzi dievčatá. "Babské veci ma nezaujímajú. Keď som vyrastal, mysleli si, že som lesbička, ale necítil som sa byť homosexuál," uviedol mladík.

Rodičia oboch detí mali najprv problém prijať vzniknutú situáciu, ale teraz pevne stoja za ich rozhodnutím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu