Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Valcovité UFO zmiatlo obyvateľov: Žiarilo, zhaslo a zas žiarilo!

Neznámy objekt bol valcovitého tvaru Zobraziť galériu (2)
Neznámy objekt bol valcovitého tvaru (Zdroj: YouTube)

FRANKFORT - Viacerí obyvatelia v americkom štáte Kentucky minulý týždeň videli na oblohe zvláštny objekt valcovitého tvaru. Na kameru sa ho dokonca podarilo nafilmovať amatérskemu astronómovi, podľa ktorého ide jednoznačne o UFO.

Allen Epling v utorok 16. októbra práve večeral vo svojom dome v spoločnosti niekoľkých priateľov, keď zrazu jeden z nich zbadal na oblohe "zvláštne lietadlo". "Vyzeralo to ako hviezda, ktorá svieti cez deň. Najprv to bolo veľmi jasné, potom to stmavlo a po chvíli opäť zažiarilo," opísal záhadu Američan, ktorý sa venuje už dlhé roky astronómii. Útvar sa neskôr podľa jeho slov zmenil na "dva žiarivé paralelné valce".

Valcovité UFO zmiatlo obyvateľov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Pozorovanie prebiehalo za ideálnych podmienok, pretože na nebi neboli žiadne mraky a v inkriminovanom čase oblasťou nepreletelo žiadne lietadlo.

Polícia v spomínaný deň zaznamenala desiatky telefonátov od občanov z celého štátu, ktorí "UFO" videli. Americké ministerstvo obrany uviedlo, že nemá vedomosť o žiadnom neidentifikovateľnom objekte, ktoré sa malo objaviť v Kentucky. "Určite to nebolo lietadlo ani helikoptéra. Existuje len jediné vysvetlenie," reagoval Epling na vyhlásenie úradov.

UFO nad Kentucky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu