Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nebo nad Coloradom ukrýva záhadu: Poletujú po ňom neznáme objekty!

Neznámy objekt vyvoláva množstvo otázok Zobraziť galériu (2)
Neznámy objekt vyvoláva množstvo otázok (Zdroj: YouTube)

DENVER - Nebo nad hlavným mestom Colorada skrýva záhadu. Viacero obyvateľov totiž na ňom zaznamenalo tajomný objekt, ktorý dokonca poplietol hlavu aj leteckému expertovi. Ten nevylučuje možnosť, že by mohlo ísť o návštevu z vesmíru.

Video, na ktorom má byť zachytené UFO, obdržala ako prvá miestna televízia KDVR od muža, ktorý si neželal byť menovaný. Je na ňom vidno niekoľko neznámych objektov, ktoré sa pohybovali po oblohe veľmi vysokou rýchlosťou. Záznam musel byť kvôli tomu spomalený, aby bolo možné záhadu spozorovať aj voľným okom.

Nebo nad Coloradom ukrýva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Spomínaný muž videl UFO minulý týždeň niekoľkokrát a spolu s ním aj niekoľkí obyvatelia Denveru. Televízia preto na miesto vyslala reportéra, ktorému sa na kameru podarilo natočiť ten istý jav. Nahrávku potom ukázali leteckému expertovi Stewovi Cowellovi, ktorý ju podrobil analýze.

"Nie je to lietadlo ani helikoptéra, nie sú to vtáci ani hmyz v blízkosti kamery. Netuším, čo to môže byť, ale nevylučujem, že to má mimozemský charakter," vysvetlil Cowell.

KDVR kontaktovala Federálny letecký úrad, ktorý však nemá poznatok o tom, že by v inkriminovanom čase oblasťou preletelo nejaké lietadlo.

UFO nad Denverom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu