Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Mexiku natočili UFO, vletelo priamo do krátera Popocatepetl!

UFO, meteor alebo niečo iné? Zobraziť galériu (2)
UFO, meteor alebo niečo iné? (Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Amatérskych záberov zachytávajúcich údajné kozmické lode, ktoré sem doleteli z vesmíru, je plný internet. Teraz ale s podobnou nahrávkou prišla mexická mediálna spoločnosť, ktorá tvrdí, že natočila, ako UFO spadlo do krátera sopky Popocatépetl.

Televisa má vo vzdialenosti približne 60 kilometrov od Mexico City rozmiestnené kamery, aby mohla monitorovať dennú aktivitu vulkánu. 26. októbra na ne natočila neznámy objekt podlhovastého tvaru, informoval portál Novinky.cz. Podľa jej predstaviteľov je to jasný dôkaz o návšteve mimozemšťanov na našej planéte.

V Mexiku natočili UFO,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Samozrejme sa už objavili aj pochybovači, podľa ktorých existuje oveľa pragmatickejšie vysvetlenie. "Domnievam sa, že zvuková stopa hrmotu vulkánu bola do videa pridaná," povedal špecialista FBI Ben Hansen.

Nezdá sa mu ani samotné "UFO". "Vyzerá, akokeby bolo do obrazu pridané. Zdá sa byť viac v popredí ako je sopka. Navyše je v okolí toho predmetu vidieť jemný tieň, z ktorého sa dá usúdiť, že video bolo počítačovo upravené," vysvetlil.

S úplne iným názorom prišiel videošpecialista Marc Dantonio. "Verím, že ten objekt sa nachádza ďaleko za kráterom sopky. Myslím si, že ide o padajúci meteor."

UFO nad Popocatepetl

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu