Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šok uprostred noci: Nad rodinným domom levitovalo UFO!

Morag ukazuje na oblohu, kde sa zjavilo UFO Zobraziť galériu (2)
Morag ukazuje na oblohu, kde sa zjavilo UFO (Zdroj: YouTube)

FRASERBURGH - Istá škótska rodina verí, že ich predminulú sobotu navštívilli mimozemšťania. Nad jej domom sa totiž po dobu niekoľkých hodín zdržoval záhadný objekt, ktorého pôvod sa doposiaľ nikomu nepodarilo objasniť.

Morag Ritchievá (50) býva na samote, kde životné prostredie nie je poškodené svetelným znečistením. Preto sa rada pozerá na nočnú oblohu plnú hviezd. Pred niekoľkými dňami ale na nej zbadala niečo, čo sa tam bežne nevyskytuje. Svietiace a blikajúce UFO.

"Bývame na vidieku a nikdy preto nezaťahujeme závesy, ako to robia napríklad ľudia v meste. Vďaka tomu som na oblohe zbadala podivné svetlá. Pomaly sa hýbali, ale nevydávali žiadny zvuk," opísala Morag nevšedný zážitok.

Šok uprostred noci: Nad
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Škótka vzápätí zobudila manžela, dcéru aj zaťa, ktorý úkaz nakrútil na video. "Mala som pocit, že nás ten levitujúci disk pozoruje. Potom som si išla ľahnúť, ale keď som sa o štyri hodiny zobudila, stále tam bol," vysvetila Ritchieová.

Záznam už obdržali pracovníci úradu civilného letectva, ktorí ho momentálne skúmajú. "Ide o niekoľko svetiel v rade, ktoré blikajú. Zatiaľ nevieme, čo to bolo. V inkriminovanom čase sa totiž v oblasti nepohybolo žiadne vojenské ani civilné lietadlo," uviedol jeho hovorca.

UFO v Škótsku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu