Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najlepšie parkuje blondína: Poslepiačky zvládla aj 9-metrovú limuzínu!

Sabine (vpravo) dokáže zaparkovať prakticky všade
Sabine (vpravo) dokáže zaparkovať prakticky všade (Zdroj: welt.de)

BERLÍN - Neoficiálne majstrovstvá Nemecka v parkovaní vyhrala 45-ročná blondína, aj navzdory zažitému klišé, ktoré o plavovláskach všeobecne panuje. Sabine Langerová z Düsseldorfu tak vyhrala vstupenku na Veľkú cenu Monaka automobilov formuly 1.

Nemka si svoje prvenstvo vybojovala v konkurencii ôsmich finalistov na dopravnom ihrisku autoklubu ADAC v bavorskom Landshute. "Služobne som veľa na cestách a často musím parkovať v úzkych medzerách. To je pre mňa vždy výzva," povedala obchodná zástupkyňa.

Súťaž usporiadal porovnávací portál poisťovní Transparo. Do Landshutu potom pozval štyroch mužov a štyri ženy. Účastníci museli okrem bežného osobného auta zaparkovať napríklad aj takmer deväť metrov dlhú limuzínu, a to poslepiačky, len s pomocou spolujazdca.

Najťažšie ale bolo zaparkovať nákladné auto, tvrdí víťazka. Aj muži pritom museli mať obuté topánky s vysokými podpätkami, povedala Langerová. Manžel i otec sú na ňu údajne hrdí. Ona sama je presvedčená, že veľmi dobrí aj veľmi zlí vodiči sú medzi oboma pohlaviami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu