Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Groteska na parkovisku: Cúvanie ženy sa zmenilo na katastrofu!

(Zdroj: YouTube)

MILPITAS - Mnohí muži tvrdia, že ženy ako šoférky za veľa nestoja. Hoci štatistiky dokazujú pravý opak, vodička z nasledujúceho videa je istou výnimkou. Z obyčajného parkovania totiž vyrobila neprekonateľnú prekážku, keď si pomýlila rýchlosti a namiesto cúvania sa rozbehla dopredu. Čo nasledovalo potom, si môžete domyslieť.

Hlavnou aktérkou incidentu, ktorý sa odohral v kalifornskom nákupnom centre Milpitas Square, je mladá žena, ktorá si vyšla na nákupy. Po tom, ako všetko vybavila, prišla k autu a chcela vyparkovať. Po ľavej strane nemala nikoho, a tak by sa mohlo zdať, že má dostatok priestoru na to, aby nič nepokazila.
 
Omyl. Najprv namiesto toho, aby vycúvala, dupla na plyn a skončila tak v obrubníku pred ňou. Potom, keď už konečne trafila ten správny pedál, nastal ďalší problém. Zabudla vyrovnať kolesá a nabúrala do vpravo stojaceho vozidla. To s nešikovnou šoférkou ale nič neurobilo. Rozbehla sa dopredu, kde ju však opäť zastavil spomínaný obrubník.
 
Hoci vodička strieborného BMW z miesta nehody ušla bez toho, aby niekomu niečo oznámila, trest ju neminie. Autor videa si totiž počkal na majiteľa nabúraného auta a všetko mu povedal. Polícia vinníčku onedlho nato našla a obvinila. Informoval portál Novinky.cz
 
Žena nevedela vyparkovať
 
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu