Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toľko šťastia a taký hlúpy: Mladý Rus predbiehal na Lade ako blázon!

Moment nárazu do kamióna
Moment nárazu do kamióna (Zdroj: YouTube)

KALUGA - Všetci svätí zrejme stáli pri vodičovi, ktorý prežil hrozivo vyzerajúcu nehodu v ruskom regióne Kaluga. So svojou starou Ladou sa snažil predbehnúť pred ním idúce auto, dostal ale šmyk a napálil do kamióna.

Mladý Rus mal v nedeľu pred týždňom očividne naponáhlo. Rýchlosť, akou išiel autobus pred ním, sa mu zdala príliš pomalá, tak sa rozhodol pre riskantný manéver.

Najprv obehol vozidlo po svojej ľavej strane a potom chcel spraviť myšičku, aby sa dostal pred spomínaný autobus. To mu ale vôbec nevyšlo, stratil kontrolu nad vozidlom a narazil rovno do kamióna, ktorý išiel v protismere.

Tvrdý náraz spôsobil, že sa niekoľkokrát otočil okolo svojej osi a zostal stáť na ceste. Z auta, ktorého palubná kamera všetko natočila na video, ihneď vybehla žena, ktorá mladíkovi pomohla dostať sa von.

Vodič pri nehode akoby zázrakom neutrpel žiadne vážne zranenia. Nabudúce by sa mal ale radšej riadiť heslom "Radšej stratiť päť sekúnd v živote, ako pre päť sekúnd život". Už by totiž nemusel mať také šťastie ako teraz.

Nebezpečné predbiehanie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu