Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hitové VIDEO: Sestra (4) prehovorila bratovi (2) do duše!

Delilah je podľa matky dosť panovačná, ale myslí to v dobrom.
Delilah je podľa matky dosť panovačná, ale myslí to v dobrom. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Rodičia Delilah O'Donoghueovej z britského Balsall Commonu môžu byť na svoju dcérku hrdí. Už v naozaj mladom veku si osvojila zásady dobrej výchovy a s radosťou ich prenáša aj na svojho mladšieho brata Gabriela. Keď sa chlapec správal nepekne na detskom ihrisku, prehovorila mu do duše. Video, ktoré túto scénku zachytáva, sa stalo na YouTube hitom.

Otec Lee zobral svoje dve deti trochu sa vyblázniť, ale Gabriel si u neho zavaril tým, že opľul iného chlapca. Keď to videla Delilah, rozhodla sa mu urýchlene poskytnúť sesterskú radu, ktorá vôbec nezodpovedala jej veku. Pri posedení na lavičke na neho spustila: "Máš skoro tri roky, mal by si sa správať trochu lepšie."

Pri týchto slovách skormútený chlapec iba zvesí ruky, hojdá nohami a upiera zahanbený pohľad do diaľky. To však Delilah vôbec neodradí a pokračuje v prednáške: "Keď ti mama a otec povedia, že to nemáš robiť, tak to nemáš robiť.. a nemáš pľuť. Ten chlapec je dosť starý a ty máš iba dva roky. Nemáš vek na to, aby si s ním bojoval. Ten chlapec je starší ako ty. Možno má deväť či desať.. alebo možno osem rokov," hovorí dievčatko, ktoré zakončí svoje pokarhanie naozaj psychologicky. "Zamysli sa nad tým, Gabriel. Zamysli sa nad tým," dodá Delilah a nechá brata osamote.

Matka malej ochrankyne etiky Alex prezradila, že jej dcéra je v tomto veku dosť panovačná a už predtým Gabriela dala "do laty", ale v skutočnosti sú súrodenci veľmi dobrí kamaráti. Otec, ktorý výstup natočil na video, doplnil, že nemá vo zvyku všade behať s kamerou, ale predpokladal, že toto bude dobré "divadlo", a tak použil svoj smartfón.

Pôvodne mal byť záznam určený iba príbuzným a kamarátom rodiny, ale od minulého utorka zaznamenal na YouTube už milión videní. Alex aj Lee považujú záujem oň za neskutočný. Žiadosti o rozhovory totiž dostávajú nielen z britských, ale aj zahraničných médií.

Detské prehovorenie do duše

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu