Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Baletka (22) sa potila ako hrom: Kvapkalo z nej tak, že ničila mobily a počítače!

Najväčším koníčkom Lynsey je tanec Zobraziť galériu (3)
Najväčším koníčkom Lynsey je tanec (Zdroj: jeremy durkin)

WORCESTER - Veľmi nepríjemným problémom trpela dlhé roky Lynsey Dareová z anglického grófstva Worcestershire. Nadmerne sa totiž potila, čo sa odrážalo nielen na jej sebavedomí, ale dokonca aj na elektronických prístrojoch, s ktorými prichádzala do kontaktu. Jej trápeniu už ale nastal koniec.

Dievčina mala zo svojich zdravotných potiaží veľkú traumu. Dokonca sa hanbila držať s priateľom za ruky, pretože jej z nich takmer neustále kvapkal pot. To isté platilo pre nohy a podpazušie, ktoré mala permanentne mokré. Jej stav bol natoľko neznesiteľný, že prestala chodiť do spoločnosti, lebo sa cítila trápne. Nepomohli ani rôzne lieky či silný dezodorant, ktorý jej predpísal lekár.

Lynsey sa kvôli nadmernému poteniu nerada držala s partnerom Alexom za ruky
Zobraziť galériu (3)
Lynsey sa kvôli nadmernému poteniu nerada držala s partnerom Alexom za ruky  (Zdroj: jeremy durkin)

Potenie dokonca začalo ohrozovať Lynseyinu kariéru baletky, pretože partneri s ňou odmietali robiť dvíhačky. Okrem toho nechtiac zničila niekoľko mobilných telefónov a laptopov, ktoré boli častokrát vystavené jej mokrým rukám. Nočná mora sa už ale našťastie skončila, keď mladá žena absolvovala operáciu, počas ktorej chirurgovia prerušili nervové dráhy vedúce k potným žľazám.

Rany na tele po operácii, ktorá zmenila Lynseyin život k lepšiemu
Zobraziť galériu (3)
Rany na tele po operácii, ktorá zmenila Lynseyin život k lepšiemu  (Zdroj: jeremy durkin)

"Som taká šťastná. Už viac nebudem mať mokré fľaky pod pazuchami, alebo aspoň nie také veľké. A konečne môžem držať môjho priateľa za ruku," dodáva Lynsey, ktorej kvalita života sa od zákroku rapídne zlepšila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu