Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Svalovec mal veľký sexuálny apetít: Aj bez údov splodil 11 detí!

Nikolaj Kobelkoff
Nikolaj Kobelkoff (Zdroj: Wikipedia)

MOSKVA - Nikolaj Kobelkoff (†81) prišiel na svet bez rúk aj nôh, ale silou vôle porazil nepriazeň osudu a stal sa špičkovým artistom. Za iných okolností by pravdepodobne skončil nadosmrti sám, ale vďaka svojej charizme a výkonom nemal núdzu ani o ženy. Manželka mu dokonca porodila 11 detí.

Kobelkoff sa narodil v Rusku v roku 1851 ako štrnáste dieťa zdravých rodičov. Bez postihnutia boli aj jeho súrodenci. Hoci nemal žiadne údy, vyrástol v silného svalnatého muža oplývajúceho inteligenciou. Živil sa ako artista a po celej Európe sa mu dostalo za jeho výkony veľkých ovácií. Vedel skákať zo stoličky na stoličku, zvládol premety a po svojom byte sa pohyboval na detskej trojkolke.

Okrem artistických úspechov sa však preslávil aj ako veľký sexuálny labužník. Na rakúskom turné v polovici 70. rokov 19. storočia sa zamiloval do Anny Wilfertovej, ktorá jeho lásku opätovala, a vzali sa v roku 1876. Pri ceste k oltáru niesla nevesta svojho ženícha v náručí. On navliekol neveste snubný prsteň zubami. Ich manželstvo bolo šťastné a vzišlo z neho 11 zdravých potomkov.

Kobelkoff zomrel v roku 1933 vo Viedni, kde vlastnil šou v známom Prátri. Pochovali ho v detskej rakve na tamojšom hlavnom cintoríne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu