Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

INTERBEAUTY v znamení krásy, charity a tajomna

INTERBEAUTY 4. - 6. októbra 2012
INTERBEAUTY 4. - 6. októbra 2012 (Zdroj: INTERBEAUTY)

Veľtrh krásy INTERBEAUTY urobí radosť všetkým dámam, ktoré prídu do bratislavskej Incheby od 4. do 6. októbra 2012. Výstavisko ovládnu jesenné trendy v líčení, úprave vlasov a starostlivosti o pleť i telo. Bude sa hovoriť aj o veštení či tipoch pre zdravie, a to na veľtrhoch ESOTERIKA a BIOSTYL.

Pod jednou strechou sa stretnú dve stovky vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Maďarska, Poľska, Rakúska, Talianska a Slovenska na ploche 12 000 m². INTERBEAUTY aj tento rok prinesie bohatú nádielku líčidiel, pleťovej i telovej kozmetiky, produktov starostlivosti o vlasy, prípravky na nechty i rôzne prístroje pre vybavenie salónov.

Veľtrh by nemal tú správnu atmosféru bez neodmysliteľných šou a súťaží. Nechtárky si porovnajú svoje zručnosti v rôznych disciplínach úpravy nechtov počas majstrovstiev SR. Kaderníci pod vedením Karoliny Janicsek Kalmár pripravili výbornú vlasovú exhibíciu s názvom Bábiky. Predovšetkým budúce nevesty zaujme kadernícka šou Anežky Šteffekovej a Slávky Holíkovej.

Počas piatka a soboty sa koná charitatívna akcia tiež súvisiaca s úpravou vlasov. Na výstavisku bude 10 kaderníkov, ktorí za 15 € na hlavách návštevníkov vykúzlia nový strih. Všetky takto vyzbierané finančné prostriedky budú použité na podporu denného stacionára ALIIS pre mentálne postihnutých.

Extravagantný styling môžu návštevníci obdivovať v rámci Zombie šou, kde sa predstavia modely Veroniky Kostkovej. Spoznáme víťaza titulu Vizážista roka 2012. Účastníčky tohtoročných Majstrovstiev SR v make-upe majú za úlohu stvárniť tému Kalifornský sen. Víťazka finálovej dvanástky bude Slovensko v tejto disciplíne reprezentovať ďalej v medzinárodnej konkurencii v Düsseldorfe. Obdivovatelia decentne obnaženého ženského tela si prídu na svoje pri sledovaní Body Art Show majsterky Slovenska Andrey Jackovej.

Veľtrhy Biostyl a Esoterika okrem výberu z množstva zaujímavých produktov, ponúkajú návštevníkom možnosť zúčastniť sa prednášok a workshopov. Venujú sa základom numerológie, svetelnej terapii, psychológii chorôb, či vplyvom liečivých bylín na ľudský organizmus. Po prvýkrát sa na veľtrhu predstaví umenie tajomného filipínskeho liečenia. Marcos Orbito vo svojom seminári predvedie verejnosti návody ako si uchovať zdravie a dlhovekosť.

Podrobné informácie o sprievodných programoch veľtrhov INTERBEAUTY, ESOTERIKA a BIOSTYL sa nachádzajú v priložených dokumentoch.  Veľtrhy sú otvorené v termíne 4. - 6. októbra od 10:00 do 18:00.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu