Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sarah (32) upadla do kómy: Myslí si, že je rok 1998, a že Jackson žije!

Sarah si nepamätala svojho manžela, ani deti Zobraziť galériu (2)
Sarah si nepamätala svojho manžela, ani deti (Zdroj: parentdish.co.uk)

EXETER - Sarah Thomsonová (32) má manžela a dve deti, ale vôbec si ich nepamätá. Na desať dní totiž upadla do kómy a keď sa prebrala, bola v tom, že je rok 1998. Nevedela teda napríklad ani to, že kráľ popu Michael Jackson už nie je medzi nami.

Mladá žena pred časom utrpela mozgovú porážku, po ktorej upadla na viac ako týždeň do kómy. Podstúpila operáciu, ktorá jej však vymazala z pamäti štrnásť rokov života. Keď sa prebrala, myslela si, že má osemnásť, a že hudobným rebríčkom kraľujú Spice Girls.

Sarah vôbec netušila, že je vydatá za Chrisa (34) a má tri deti. Pamätala si len najmladšieho syna, ktorého porodila ešte ako tínedžerka. "Keď za mnou prišli deti, vôbec som nevedela, čo sú zač. Tiež mi bolo divné, prečo je môj brat zrazu plešatý," opisuje svoje pocity.

Angličanke musela jej rodina vysvetliť, kto Chris vlastne je, pretože ona si vôbec nespomínala na to, že by spolu chodili. Zrejme si ale vybral dobre, pretože krátko nato sa do neho opäť zamilovala. Veľký problém nastal aj vtedy, keď sa Sarah uvidela v zrkadle. Jej tvár totiž za toľké roky značne zostarla.

Svadba s Chrisom bola pre Sarah novinka
Zobraziť galériu (2)
Svadba s Chrisom bola pre Sarah novinka  (Zdroj: parentdish.co.uk)

Trojnásobná matka sa musela všetko, čo sa stalo po roku 1998, znovu naučiť. Okrem iného sa dozvedela, že Bill Clinton už nie je americkým prezidentom, alebo že kráľovná matka už nežije. Rodina jej ale poskytuje obrovskú podporu, takže traumu zo straty pamäte znáša o niečo ľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu