Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nehoda jej vymazala spomienky: Žena si nepamätá na svoje deti!

Jenny dúfa, že sa jej raz obnovia spomienky Zobraziť galériu (2)
Jenny dúfa, že sa jej raz obnovia spomienky (Zdroj: worldwidefeatures.com)

Tehotná Jenny Crowová sa vracala so svojimi dvoma synmi domov, keď sa čelne zrazila s autobusom. Upadla do kómy, po troch týždňoch sa z nej však na veľkú radosť svojich najbližších prebrala. Zistila však, že si nepamätá sedem rokov života ani svojich potomkov.

Na prvé roky svojich detí mávajú rodičia tie najkrajšie spomienky. Nešťastná Jenny z britského Rutlandu bohužiaľ o ne prišla, keď s päťročným Jacksonom a šesťročným Harrisonom cestou domov nabúrala.

Chlapcom pripútaným na zadnom sedadle sa našťastie nič nestalo, ale matka, ktorá bola práve v šiestom mesiaci tehotenstva, utrpela zlomeniny oboch stehenných kostí a bedrovej kosti a pomliaždenie mozgu, ktorého následkom upadla na tri týždne do kómy. Bábätko sa bohužiaľ nepodarilo zachrániť.

Keď sa tridsaťsedemročná žena prebudila k životu, vôbec si nepamätala, že bola tehotná a o svojich synoch bola schopná povedať len to, že sú jej. Inak o nich nevedela nič. K nehode došlo v roku 2009 a jej amnézia pretrváva doteraz.

Jenny nevie o tom, že by deti porodila, nepamätá si ani ich prvé úsmevy, krôčiky či jediné narodeniny. Harrisona a Jacksona ale miluje a oni sú šťastní, že strašnú nehodu prežila. Celá rodina dúfa, že sa jej sedem rokov života raz do pamäti predsa len vráti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu