Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lewinska za 9 miliónov: Clinton miluje švédsku trojku a sexuálne hračky!

Monica Lewinsky Zobraziť galériu (2)
Monica Lewinsky (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Kto by nepoznal najznámejšiu stážistku na svete?! Monika Lewinsky (39), ktorá sa preslávila "orálom" s bývalým americkým prezidentom Billom Clintonom, sa rozhodla konečne prehovoriť o tom, čo sa v Bielom dome v skutočnosti dialo. Ani sa niet čomu čudovať, za pikantné detaily totiž podľa magazínu Forbes dostane 12 miliónov dolárov (9,2 milióna eur).

Lewinsky bude zrejme do konca života spájaná s aférou, ktorá prepukla v roku 1995 počas úradovania Clintona (66). Prevalilo sa totiž, že v Oválnej pracovni vtedajšiu hlavu štátu orálne uspojovala. Keďže odvtedy o nej jej "ex" šíril rôzne klamstvá, rozhodla sa pre pomstu. Svoje meno sa chystá očistiť v pamätiach, ktoré majú potenciál stať sa bestsellerom.

Absolventka dvoch vysokých škôl na rozdiel od Billa o ich vzťahu, ak sa to tak dá nazvať, nikdy príliš veľa neprezradila. To sa ale čoskoro zmení, pretože teraz sa chystá veľmi podrobne napísať o tom, čo sa dialo za múrmi Bieleho domu. Clinton mal podľa Moniciných priateľov veľký sexuálny apetít, uprednostňoval orgie najrôznejšieho druhu vrátane švédskej trojky a nebránil sa ani používaniu sexuálnych hračiek akéhokoľvek druhu.

V autobiografii Lewinsky nevynechá ani Hillary. Clinton ju vraj nazýval "studeným ňufákom" a tiež mal vyhlásiť, že s ňou už dávno nespáva. Vydavateľ má k dispozícii aj Monicine staré milostné listy, na ktorých odoslanie však nikdy nenabrala odvahu.

Lewinskej kniha môže mať ďalekosiahle následky. Nielenže ohrozí manželstvo Clintonových, ktoré je už aj tak dosť naštrbené, ale taktiež môže ohroziť zdravie exprezidenta. Ten má totiž vážne zdravotné problémy a prevalenie pikantností v autobiografickej knihe svojej bývalej milenky by jeho srdce nemuselo uniesť.

Predtým
Zobraziť galériu (2)
Predtým  (Zdroj: SITA)

Teraz
Zobraziť galériu (2)
Teraz  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu