Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Preslávil ju sexuálny škandál, dnes ohuruje postavou: Pán prezident, dali by ste si povedať?!

Monica Lewinsky sa v priebehu rokov takto zmenila. Zobraziť galériu (7)
Monica Lewinsky sa v priebehu rokov takto zmenila.

LOS ANGELES – Jej bacuľaté telo je minulosťou! Keď sa povie Monica Lewinsky (41), hádam každý si vybaví jednej z najväčších sexuálnych škandálov minulosti. Tmavovláska sa totiž preslávila tým, že orálne uspokojovala bývalého prezidenta Ameriky Billa Clintona (68), ktorý bol vtedy jej šéfom. Dnes je z najznámejšej stážistky štíhla štyridsiatnička a žúruje s celebritami.

Spoznali by ste ju? Ako sme vás na topkách informovali, v nedeľu večer sa konalo prestížne odovzdávanie Zlatých glóbusov. Po skončení priameho prenosu sa známe tváre zabávali na viacerých večierkoch, ktoré boli pri tej príležitosti zorganizované. Na jednom z nich sa prekvapivo objavila aj dáma s pošramotenou minulosťou - Monica Lewinsky.

Tmavovláska, ktorú preslávil orálny sex v Bielom dome, prišla na párty spoločne s hercom Alanom Cummingom. Ten médiám prezradil, že s Monicou sa pozná už dlhé roky a sú skvelými priateľmi. Bývalá prezidentova milenka vyrazila do spoločnosti nahodená v čiernych šatách, ktoré dokonale zvýrazňovali jej prekvapivo štíhlu postavu. Lewinsky bola totiž vždy skôr typ krv a mlieko.

Monica Lewinsky plnila stránky novín počas 90tych rokov. S Clintonom, ktorý celú aféru samozrejme popieral, sa zaplietla, keď bola v Bielom dome na stáži. Mala vtedy 22 rokov. Bill po prevalení škandálu takmer prišiel o prezidentské kreslo, no situáciu ustál. V posledný deň svojho mandátu vo funkcii priznal, že v kauze vypovedal nepravdivo. Trestom pre neho bol päťročný zákaz právnickej praxe a pokuta 25 tisíc dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu