Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľký sexprieskum o Slovákoch: Chceli by sme 17 cm penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pinkyhealth.com)

BRATISLAVA - Slováci si bez ohľadu na pohlavie užívajú sex každý druhý alebo tretí deň. Vyplynulo to z online prieskumu o sexuálnom živote Slovákov a Sloveniek, do ktorého sa zapojilo 8237 ľudí, z toho 3314 žien a 4923 mužov, v priemernom veku okolo 30 rokov. "Význam sexuálneho života by sa zo života partnerov nemal vytratiť nikdy. Podľa štatistík 80 percent Japoncov udržiava aktívny sexuálny život aj po 80-ke," uviedla sexuologička a psychiatrička Danica Caisová.

Najviac mužov (35 percent) a žien (40 percent) uviedlo, že v posteli otestovalo dvoch až piatich partnerov. So stúpajúcim vekom skúsenosti pribúdajú - medzi mužmi po 36 roku života je dosť takých, u ktorých počet sexuálnych partneriek prevyšuje číslo 20, ženy v rovnakom veku sa ale chvália menším počtom trofejí. "Nie je však veľkou vzácnosťou, aby si dvaja ľudia boli navzájom jedinými sexuálnymi partnermi," povedala o svojich skúsenostiach z praxe Caisová.

U mužov (39 percent) aj žien (33 percent) vyhráva v rebríčku najobľúbenejších slovenských posteľných polôh tá, pri ktorej je žena hore. Veľkej obľube u mužov (33 percent) sa teší aj poloha zozadu. Ženy nepohrdnú ani klasickým misionárom (29 percent) a rovnako sa im páči aj poloha zozadu (28 percent).

Najviac sa názory mužov a žien odlišovali v otázke, aký vzťah by im najviac vyhovoval. Štyridsať percent mužov preferuje monogamný vzťah s občasnými úletmi a s pribúdajúcimi rokmi u nich tento typ vzťahu získava na stále väčšej popularite. Až 58 percent Sloveniek verí na monogamný vzťah a lásku až za hrob. Aj medzi nimi však s vekom pribúda množstvo tých, ktoré sem tam svojmu partnerovi "zahnú“. Najviac neverných Slovákov (45 percent) a Sloveniek (38 percent) je vo vekovej skupine nad 36 rokov.

Pokiaľ ide o intímny zostrih, 48 percent mužov a 54 percent žien preferuje brazílsky zostrih dohladka. Sex v trojici zatiaľ 48 percent Slovákov nikdy neskúsilo, a ak náhodou áno, tak až po 26 rokoch. Viacerí muži (22 percent) by ním nepohrdli, keby bola príležitosť, ale zatiaľ o ňom iba snívajú. Slovenky sú v tomto smere konzervatívnejšie. Švédsku trojku nikdy neskúsilo 41 percent žien a 38 percent z nich ani nemá záujem si v tomto smere rozširovať obzory.

Liek na erekciu väčšina Slovákov doposiaľ neskúsila (87 percent) a ak áno, tak po 36 rokoch (22 percent). V prípade, že by prípravok na povzbudenie potencie potrebovali, najviac mužov by si ho zaobstaralo z anonymného internetového prostredia (37 percent). Pomerne veľa je aj tých, ktorí by v takomto prípade navštívili lekára (34 percent). Ženy by tiež problémy s partnerovou erekciou riešili najskôr cez internet (35 percent) a až potom cez lekáreň (25 percent) alebo lekára (23 percent).

Pre obe pohlavia je ideálna veľkosť penisu okolo 17 centimetrov. "Ide o asi najväčší mýtus z tohto prieskumu. Ženy sú vo svojich túžbach ďaleko od reality a muži radi nadhadzujú. Skutočnosť je taká, že veľkosť penisu sa v priemere pohybuje od 12,5 do 13 centimetrov," prezradil sexuológ a urológ Martin Hrivňák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu