Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trpká spoveď detskej missky: Súťaže od 6 mesiacov, mama jej zničila život!

Brooke nemala šťastné detstvo Zobraziť galériu (3)
Brooke nemala šťastné detstvo (Zdroj: chattanoogan.com)

ATHENS - Brooke Breedwellová mala len polroka, keď ju mama Pam prvýkrát prihlásila do súťaže krásy. V piatich rokoch už mala na konte 75 rôznych titulov. Teraz, keď je dospelá, chce varovať rodičov, aby nepodľahli tomuto chorému trendu a nekradli svojim deťom detstvo.

Američanka bola ako malá jednou z najväčších hviezd tamojších detských súťaží krásy. Vyhrávala, čo sa dalo. Ako však priznala v rozhovore pre britský denník The Sun, najradšej by bola mala normálne detstvo bez mejkapu, laku na vlasy, umelého chrupu či falošného opálenia.

Trpká spoveď detskej missky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: chattanoogan.com)

"Moja mama odo mňa už odmalička chcela, aby som bola perfektná. Naplniť jej očakávania bolo takmer nemožné. Pamätám si, ako ma nútila chodiť do solária. Nenávidela som to a ona, aby ma upokojila, čítala mi rozprávky. Nikdy jej to neodpustím," spomína Brooke.

Dvadsaťdvaročná dievčina by rada odkázala ostatným matkám, ktoré zamýšľajú, že svoje dcéry tiež vystavia podobnému tlaku, aby tak nerobili. Ona sama má z toho takú traumu, že si nie je istá, či chce mať vôbec niekedy deti.

"Celý ten kolotoč začal, keď som mala iba šesť mesiacov. V troch rokoch som už mala vlastného modelingového trénera a učiteľa spevu. Bolo to choré. Mama ma za všetko buzerovala, nikdy nebola spokojná. Moje sebavedomie tým strašne utrpelo," vysvetľuje.

Brooke väčšinou zo súťaží odchádzala ako víťazka. Raz si odniesla finančnú hotovosť, v štyroch rokoch auto, a inokedy zas dovolenku na Bahamách, na ktorú ale s rodinou nikdy nešla. "Nič z toho som nepotrebovala. Jediné, po čom som túžila, bolo hrať sa s kamarátkami vonku. To mi ale nebolo dopriate."

Pam má na celú vec svojský názor. "Sme vysnívaný tím. Do dcéry som investovala kopec peňazí. Chcela som, aby vyzerala ako bábika Barbie a stala sa Miss Ameriky," povedala.

Brooke momentálne žije v Alabame, preč od celej rodiny a najmä sveta plného pozlátka, ktoré s realitou nemá nič spoločné. "Neviem, či sa mi niekedy podarí napraviť vzťah so svojou matkou. Dlhé roky ma nútila robiť veci, ktoré som neznášala. To sa len tak neodpúšťa," dodáva trpko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu