Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Obeť materinskej lásky: Dcéru od 2 rokov strieka umelým opálením!

Lauren so Savannou, ktorá sa netvári dvakrát šťastne Zobraziť galériu (3)
Lauren so Savannou, ktorá sa netvári dvakrát šťastne (Zdroj: edan77.com)

MICHIGAN - Zástup bláznivých amerických matiek, ktoré svoje dcéry už odmalička prihlasujú na súťaže krásy, sa rozšíril o ďalšiu. Lauren Jacksonová núti svoje trojročné dieťa, aby každú chvíľu podstupovalo nástrek opálenia a ďalšie kozmetické procedúry určené pre dospelé ženy.

Ťahanie malých dievčatiek po nezmyselných detských súťažiach miss sa stalo v Spojených štátoch módou. Prepadla jej aj dvadsaťšesťročná Lauren, ktorá robí všetko pre to, aby jej dcérka Savanna v ostrej konkurencii obstála. Od dvoch rokov ju preto vláči do kozmetického salónu na nástrek opálenia, informuje portál tn.cz.

Dievča pri nástreku stojí v špeciálnej kabínke a kozmetička mu aplikuje opálenie airbrush pištoľou. Pred súťažou ho potom najatá profesionálna vizážistka namaľuje. Za prípravu na súťaže Jacksonová minie mesačne v prepočte takmer 3700 eur!

Príčesok je nevyhnutnosťou
Zobraziť galériu (3)
Príčesok je nevyhnutnosťou  (Zdroj: edan77.com)

"Videla som na ostatných súťažiacich, že majú umelé opálenie, tak som ho dcére kúpila tiež. Nechcela som, aby mali výhodu. O botoxe alebo plastickej operácii zatiaľ neuvažujem. Savanna už teraz nosí viac mejkapu ako ja," vysvetlila Jacksonová s tým, že jej dcéra sa vraj pre pódium narodila.

Detské súťaže miss sú v USA veľmi rozšírené. Pozrite si FOTOREPORTÁŽ, ktorá dokazuje, že tamojšie matky sa v snahe pretlačiť svoje deti na výslnie šoubiznisu nezastavia pred ničím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu