Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Žena našla na povale svojho expriateľa: 12 rokov po rozchode!

Muž narobil na povale neporiadok.
Muž narobil na povale neporiadok. (Zdroj: nbc)

ROCK HILL - Matka piatich detí (44) z Rock Hillu v americkom štáte Južná Karolína má naozaj nezvyčajnú skúsenosť. Na povale svojho domu totiž po 12 rokoch od rozchodu objavila svojho bývalého priateľa.

Žena najprv počula zhora tajomné zvuky a potom raz v noci zazrela, ako zo stropu nad jej posteľou "vyrastajú" klince. Nakoniec sa ale ukázalo, že to nebol žiadny paranormálny úkaz, ale všetko má na svedomí expartner, ktorý sa tajne nasťahoval na povalu.

Keď sa syn a synovec ženy išli poobzerať, čo je príčinou nevysvetliteľného rámusu, našli tam votrelca. Ten okamžite ušiel, ale chlapci v ňom stihli spoznať bývalého priateľa. Žena tak okamžite zalarmovala policajtov, ktorí zistili, že muž mohol bývať na povale zhruba dva týždne.

Vzťah medzi mužom a ženou skončil pred dlhými dvanástimi rokmi, naposledy sa ale obaja osobne stretli približne rok pred jeho "nasťahovaním". Žena svojho expartnera vtedy pozvala do domu, aby jej niečo opravil, ale ten jej miesto toho ukradol auto, za čo ho zavreli.

Expartner mal po prepustení toľko drzosti, že do stropu vyvŕtal dieru a cez ňu mal nerušený výhľad na to, čo sa dialo v posteli a pravidelne ženu špehoval aj pri sexe. Polícia po mužovi stále pátra a hrozí mu opäť pobyt vo väzenskej cele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu