Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Kopance do brucha a žalúdka: Takto kňaz lieči rakovinu!

Todd  Bentley
Todd Bentley (Zdroj: Wikipedia)

FLORIDA - Kanaďan Todd Bentley (36), samozvaný kňaz a bývalý narkoman, ktorého ako tínedžera obvinili zo sexuálneho napadnutia 7-ročného chlapca, lieči chorých ľudí kopancami do tváre a iných častí tela.

Bentley tvrdí, že násilie vylieči chorých z rakoviny a je presvedčený, že Boh ho používa ako prostredníka. "Uzdravovanie" sa pritom koná v rámci bizarných šou.

Počas jedného vystúpenia liečil muža, ktorý trpel rakovinou hrubého čreva. Uštedril mu taký kopanec do brucha, že sa muž potom v agónii zvíjal na zemi. Počas inej procedúry prišla jedna z jeho ovečiek o zub.

V klipe na YouTube sa Bentley zveril, ako ku svojmu daru prišiel. "Premýšľal som, prečo sa božia sila neprenáša? A on mi odpovedal: 'Pretože si nekopol ženu do tváre.' Potom som vyšiel von a oproti mne stála staršia dáma. Prehovoril na mňa Duch Svätý. Povedal, aby som ju kopol. Priblížil som sa a bum! Akonáhle sa moja topánka dotkla jej nosa, padla pod božou silou," rozpráva kazateľ o svojom osvietení.

Momentálne je Bentley na turné a chystá do Británie. Konzervatívci sa však na jeho návštevu veľmi netešia. Poslanec Malcolm Wick dokonca vyzval, aby mu bolo znemožnené vstúpiť do krajiny.

Shanea Lemos, ktorý organizuje Bentleyho cestu v Británii, ale popiera, že by kňaz používal násilie. "Pracoval som s Toddom dlhú dobu a nikdy som nevidel, že by niekoho kopol. Dlhodobo chorí ľudia aj ľudia, ktorým zostáva pár dní života by mali prísť. Todd sa ich pokúsi vyliečiť," uviedol pre Daily Mail.

Opačný názor má lekár Peter May: "Obávam sa jeho metód, pretože poranenie chorých ľudí môže byť veľmi vážne. Niektorí kresťania jeho liečeniu možno veria, ale ja hovorím, nech najskôr predloží lekárske dôkazy. Radím ľuďom, aby sa od neho držali ďalej."

Liečenie kopancami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu