Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vybláznite sa v kopcoch chladivej peny a vyhrajte auto !

Vybláznite sa v kopcoch chladivej peny a vyhrajte auto ! Zobraziť galériu (23)
Vybláznite sa v kopcoch chladivej peny a vyhrajte auto ! (Zdroj: motelkamenec.sk)

Piatková slovenská IBIZA PARTY prilákala na Zemplínsku šíravu tisícky ľudí. Manažérovi Motela Kamenec sa podarilo prekonať rekord spred dvoch rokov.

 „Môžem potvrdiť, že na Motel Kamenec prišlo počas IBIZY viac ako 6000 ľudí. Bolo super počasie, ľudia sa bavili, DJ EKG, DJ ROBIN aj BONGOMAN ELIZ urobili skvelú show.“  Mladí ľudia  nielen z celého Slovenska, ale aj zahraničia, si prišli na IBIZU po skvelé zážitky.  Peter z Čiech bol nadšený: „Je to  tu skvelé, krásne baby, úžasná atmosféra, jednoducho bomba ! Fakt som to nečakal, že na šírave sa dá urobiť tak výnimočná akcia.“ K skvelým hodnoteniam sa pridala aj skupinka dievčat a chlapcov z Bratislavy.

„Celý týždeň sme sledovali počasie, získavali info o party.  Povieme Vám, že v posledných dňoch sme o ničom inom nehovorili. A sme tu a je tu supeeer!“ Novinkou tohtoročnej party boli 3 pódiá, tentokrát aj plážový stage, tobogán, 200 ton piesku, nechýbali už tradičné trstinové bary, sexi gogo tanečnice, bohaté „nočné“ menu a stovky drinkov a koktailov. Tohtoročná IBIZA prekonala všetky očakávania. Zábery z horúcej IBIZA PARTY priniesla v hlavnom spravodajstve aj TV JOJ, priamo na mieste nechýbali ani regionálne televízie, či portály. http://www.youtube.com/watch?v=lV7v5LQT5_A

Vraví sa, „raz vidieť Paríž a potom zomrieť...“  Ten istý výrok sa nepochybne hodí aj na skvelé party na Moteli Kamenec.  Už tento piatok 3. augusta príde na rad druhá PENOVÁ PARTY. Ide o najväčšiu penovú party v Európe. Ak ste teda chýbali na tej júlovej určite si tú druhú nenechajte ujsť. Zábery zo skvelej atmosféry z Penovej show 2012 nájdete aj na www.motelkamenec.sk v sekcii videá. A čo Vás na ďalšej párty čaká? „Máme pripravený Mega Penostroj, ktorý dokáže vyrobiť obrovské množstvo peny. Penu pripravíme až z 8 000 litrov vody. Zvažujeme, že opäť k dvom pódiám pridáme tretí na pláži. Príde DJ A-ZBEST a DJ Spayble, obaja skvelí slovenskí dídžeji. Verím, že počasie nám bude priať a tak nebude nič stáť v ceste k tomu, aby sme pre ľudí zrealizovali ďalšiu skvelú party,“ prezradil plány na piatkový večer organizátor Peter Koterec.

Nuž a nezabúdajte, že na Moteli Kamenec sa nielen zabavíte, ale môžete vďaka náramkom, ktoré si zakúpite pri vstupe, vyhrať auto, ktoré bude  len a len Vaše. Stačí ak náramky z párty vhodíte do auta Chevrolet Aveo v OC ZEMPLÍN do 25. augusta ! Možno práve Vy sa stanete na sklonku leta majiteľom Chevroletu Aveo ! Držíme Vám palce.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu