Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pozrite si otvorenie LOH na veľkej obrazovke!

Príďte zakúsiť sprievodné aktivity počas sledovania LOH v areáli Divoká Voda
Príďte zakúsiť sprievodné aktivity počas sledovania LOH v areáli Divoká Voda (Zdroj: Advantage)

Sledovanie slovenských olympionikov na plátne priamo v mieste ich tréningov a množstvo sprievodných aktivít – to si počas trvania olympijských hier prichystal pre návštevníkov areál Divoká Voda v Čunove v rámci olympijských týždňov.

„Fanúšikovská zóna“ olympijských hier sa otvorí už dnes vysielaním otváracieho ceremoniálu olympijských hier v Londýne na desaťmetrovej LED obrazovke. Tá bude postavená pred tribúnou, takže o miesto naozaj nebude núdza.

„Pred štyrmi rokmi sme taktiež premietali prenosy a vítali sme čerstvých olympionikov,“ povedala marketingová manažérka areálu Divoká Voda Mária Molnárová a dodala: „Areál Divoká Voda je domácou tréningovou zónou pre našich vodných slalomárov, chceme našich športovcov a zároveň aj priateľov sledovať v priamom prenose, ako sa im darí a myslíme, že tie prenosy do nášho areálu patria.“

Okrem otváracieho ceremoniálu sa bude v areáli Divoká Voda premietať aj väčšina disciplín, v ktorých má Slovensko zastúpenie, teda nie len vodné športy. „Prakticky budeme premietať všetko v čase otvorenej reštaurácie hotela Divoká Voda na hotelovej terase,“ spresnil obchodný manažér areálu Divoká Voda Michal Salva a dodal: „Reštaurácia má okrem plátna pre návštevníkov pripravené aj špeciálne olympijské (anglické) menu.“

Ďalšou olympijskou zaujímavosťou je akciová cena všetkých aktivít v areáli Divoká Voda počas trvania olympijských týždňov. Návštevníci si tak budú môcť medzi televíznymi prenosmi aj sami zašportovať a okúsiť najrôznejšie atrakcie od raftingu, kajaku, StandUpPaddle cez aquazorbing a aquaroller až po štvorkolky, vodné skútre, motorový čln a beachvolejbal. Pre deti sú pripravené tvorivé dielne, skákací hrad, zvieracia minifarma či jazda na poníkovi.

„Budúcu sobotu  4. augusta navyše plánujeme olympijskú gulášovú akciu,“ hovorí o sprievodnom programe k Olympijským týždňom riaditeľ areálu Divoká Voda Radoslav Grega. Tímy, ktoré sa chcú zúčastniť súťaže vo varení guláša a zaregistrujú sa, musia si doniesť ingrediencie a kotlík. Všetko ostatné ako drevo, riad a chlieb zabezpečí organizátor. Degustačné porcie si bude môcť zakúpiť každý návštevník za symbolickú cenu a zároveň môže oceniť ten najchutnejší. Peniza za zakúpenie gulášu sa prerozdelia medzi jednotlivé tímy. Okrem toho bude guláše posudzovať aj odborná porota. Spoločne rozhodnú o víťazoch, ktorí sa stanú držiteľom zaujímavých cien.

Viac informácií sa dozviete na www.divokavoda.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu