Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena za volantom: Pomýlila si brzdu s plynom a šup s autom do rieky!

Auto končí v rieke
Auto končí v rieke (Zdroj: YouTube)

HACKENSACK - Prieskumy tvrdia, že ženy sú opatrnejšie vodičky ako muži a tým pádom častokrát aj lepšie. V prípade istej postaršej Američanky to ale zrejme neplatí. Nedávno si bola dať umyť auto a keď vyšla von, pomýlila si pedále a skončila v rieke.

Elizabeth Mooreová podľa všetkého namiesto brzdy šľapla na plyn. Potom už udalosti nabrali rýchly spád. Auto spolu s vodičkou skončilo v rieke vzdialenej niekoľko metrov od autoumyvárne. Osemdesiatdvaročnú ženu zachránil zamestnanec umývačky John Goez a jeden zo zákazníkov. O pár minút neskôr prišla aj polícia a hasiči.

Američanku nepríjemný zážitok doslova umlčal. Bola evidentne v šoku a zdravotníci ju preto previezli do miestnej nemocnice, kde jej ošetrili drobné zranenia.

"Bola veľmi vystrašená a plakala. Povedal som jej, aby sa nebála, že ju odtiaľ vytiahneme. Nedarilo sa nám otvoriť dvere na aute, ale našťastie jedno z okien bolo napoly otvorené," uviedol Goez, ktorý sa však za hrdinu nepovažuje. Urobil vraj len to, čo by podľa neho urobil každý.

Elizabeth síce ešte cíti bolesti v chrbte, inak je ale v poriadku. Vzhľadom na okolnosti nehody však bude pravdepodobne musieť absolvovať rekvalifikačné skúšky vodičského preukazu.

Američanka si pomýlila plyn s brzdou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu