Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Autobus sa zrazil s nákladiakom, šesť ľudí skončilo v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA – Šesť ľudí skončilo v nemocnici po zrážke nákladného auta a autobusu v obci Maňa v okrese Nové Zámky. Nehoda sa stala dnes približne o 14. hodine. Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej 51-ročný vodič nákladného auta z doposiaľ nezistených príčin zozadu narazil do autobusu stojaceho na zastávke.

V autobuse sa v čase nárazu nachádzalo päť cestujúcich, ktorých náraz zrazil na zem. „Všetci piati boli prevezení na ošetrenie do novozámockej a nitrianskej nemocnice. Do nemocnice sanitka previezla aj zraneného vodiča nákladného auta. Vodič autobusu, 54-ročný muž, utrpel len ľahšie zranenia,“ uviedla Bruchterová.

Dychová skúška vykonaná u obidvoch vodičov potvrdila, že ani jeden z nich nepil pred jazdou alkohol. Škoda na vozidlách zatiaľ nebola vyčíslená. Vinu na nehode nesie pravdepodobne vodič nákladného auta, ktorý sa plne nevenoval vedeniu vozidla, konštatovala hovorkyňa.  Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu