Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena s najväčšími prsiami: Jej "vaky" vážia dokopy 50 kíl!

Annie prenasledujú nápadníci
Annie prenasledujú nápadníci (Zdroj: tlc)

NEW YORK - Američanka Annie Hawkins-Turnerová (53) má neuveriteľné fyzické prednosti. A to doslova! Je totiž majiteľkou najväčších prírodných pŕs na svete a na svoju veľkosť 102 ZZZ je mimoriadne pyšná.

Američanka zapísaná do Guinessovej knihy rekordov má najväčšie prsia na svete, a to z nej urobilo celebritu. Musela si však najať ochranku, aby ju obránila pred dotieravými nápadníkmi, ktorí ju vraj otravujú vo dne, v noci.

Jeden jej prsník pritom váži neskutočných 25 kilogramov, čo je váha priemerného štvorročného dieťaťa a jej hrudník má v obvode ťažko uveriteľných 189 cm.

Svoju výnimočnosť si začala uvedomovať veľmi skoro. Už v desiatich rokoch mala podstatne vyvinutejšie poprsie, ako jej spolužiačky v škole. "Vedela som, že som iná. A to zmenilo moje detstvo."

Lenže takéto prsia dokážu byť aj poriadne nebezpečné. Nie je prekvapením, že Annie prenasledujú bolesti chrbtice, na ktoré sa sťažujú aj majiteľky podstatne menších predností.

V rozhovore pre Huffingtonpost však Annie priznala, že nikdy neuvažovala o tom, podstúpiť plastickú operáciu a svojich nadmerných pŕs sa zbaviť. "Prečo opravovať niečo, čo nie je pokazené?"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu