Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rusko má novú hviezdu: Zo Svetlany (19) s megaprsiami je hotové!

Sveta sa má vo výstrihu rozhodne čím pochváliť
Sveta sa má vo výstrihu rozhodne čím pochváliť (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Rusko má novú televíznu hviezdičku. "Sveta z Ivanova" sa vyznačuje mimoriadnou lojalitou k režimu a, čo teší najmä mužskú časť národa, i mimoriadnym poprsím. Premiéra jej relácie aktivistky prokremeľského mládežníckeho hnutia v televízii NTV prekonala divácke rekordy. Obrazovky naopak opúšťajú opozične naladení novinári a moderátori.

Televízny debut devätnásťročnej Svetlany Kuricynovej sledovalo v sobotu večer v Moskve takmer 360 000 ľudí. Je to oveľa viac, než dokázala prilákať populárna súťaž "Chcete byť milionárom?" či iné programy. "Svetlana je perspektívny a nerozmaznanný talent. Je na nej vidieť, že túži pracovať," pochvaľuje si novú akvizíciu riaditeľ NTV Vladimir Kulistikov.

Kritici však majú opačný názor. "Tú hus vykopli hore iba preto, aby potešila publikum," myslí si analytik Andrej Mirošenko z denníka Izvestija. "Samotná myšlienka možno nebola zlá, ale bola veľmi zle realizovaná," pridáva sa ďalší expert Vasilij Gatov.

Dievčina z mesta Ivanovo, ležiaceho severovýchodne od Moskvy, sa preslávila vlani v decembri po celej krajine svojimi výrokmi po demonštrácii mládežníkov na podporu vtedajšieho premiéra a prezidentského kandidáta Vladimira Putina. Povedala vtedy, že Putinova strana Jednotné Rusko "urobila veľa pre túto krajinu a dosiahla mnohých úspechov".

Celoštátne televízie sú považované za jednu z hlavných opôr Putinovho režimu. Rusi však už obrazovkám neveria toľko ako v nedávnej minulosti. Podľa prieskumu spoločnosti Synovate Comcon vysielanie za objektívne v súčasnosti považuje len 35 percent opýtaných, čo je historické minimum. Televíziu v dôveryhodnosti po rokoch dostihli tlačené médiá a prvýkrát ju predstihol internet. Ten je ale oveľa menej dostupný ako televízny signál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu