Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Odstrašujúce FOTO: Obrie prsia urobili zo žien monštrá!

Maxi Mounds má čo robiť, aby svoje mega vnady uniesla Zobraziť galériu (3)
Maxi Mounds má čo robiť, aby svoje mega vnady uniesla (Zdroj: myspace.com)

BRATISLAVA - Tak na tomto nie je pekné asi nič. Niektoré ženy, ktoré si dali zväčšiť prsia v snahe vyzerať lepšie a pritiahnuť mužskú pozornosť, to poriadne prepískli. Namiesto uznania sa im tak dostáva posmechu a krútenia hlavou nad vnadami, ktoré si pred sebou nesú ako dva obrie balóny.

Maxi Mounds - blondínka pochádzajúca z New Yorku je údajne majiteľkou najväčších silikónových implantátov na svete. V minulosti sa živila ako modelka, striptérka a príležitostná pornoherečka. Každá z jej predností váži deväť kilogramov, čo predstavuje neuveriteľnú záťaž pre chrbticu. Prsia má zväčšené polypropylénovou technikou, čo znamená, že ich objem rastie pomocou absorbovania telesných tekutín. Tento spôsob je už v súčasnosti zakázaný.

Odstrašujúce FOTO: Obrie prsia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: myspace.com)

Sheyla Hershey - ďalšia silikónová bomba pochádza z Brazílie. Dovedna absolvovala deväť zákrokov. Po poslednom z nich sa u nej vyvinula infekcia, kvôli ktorej jej chirurgovia museli implantáty vybrať. To mladú ženu uvrhlo do depresií, a preto si koncom minulého roka opäť ľahla pod nôž. Sheyla sa momentálne pýši veľkosťou 38 MMM.

Odstrašujúce FOTO: Obrie prsia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: whatsonshenzhen.com)

Lolo Ferrari - pri tejto Francúzke všetky silikónky vyznievajú ako amatérky. Bývalá tanečnica, herečka a speváčka si svoje "nárazníky" dala zväčšiť až 22-krát. Jej obvod meral gigantických 180 centimetrov. Lolo zomrela mladá, mala len 37 rokov. Polícia sa najprv domnievala, že išlo o samovraždu, neskôr z účasti na jej smrti v roku 2000 podozrievala manžela Erica Vigneho. Nakoniec ho pre nedostatok dôkazov oslobodila.

Odstrašujúce FOTO: Obrie prsia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: didtheydie.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu