Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záhada v obchode: Tovar z ničoho nič padal z regálov!

Prikrývky z ničoho nič spadla na zem Zobraziť galériu (2)
Prikrývky z ničoho nič spadla na zem (Zdroj: YouTube)

SHERMAN - Za posledným zákazníkom sa dvere zavreli pred niekoľkými hodinami. V obchode nebolo ani živej nohy. Napriek tomu sa v ňom dialo čosi podivné. V istej predajni v texaskom meste Sherman bezpečnostná kamera natočila, ako z regálov z ničoho nič začal padať tovar. Podľa niektorých zamestnancov za to môžu nadprirodzené sily.

Ako prvá si to všimla predavačka Ashley Hamonsová. Keď prišla na druhý deň ráno do práce, našla na zemi niekoľko prikrývok. Keďže netušila, ako sa tam dostali, rozhodla sa skontrolovať záznam z bezpečnostnej kamery. Tá odhalila, že tovar spadol bez cudzieho pričinenia.

Záhada v obchode: Tovar
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Roztrasená žena okamžite zavolala majiteľke predajne Rhonde Kohlesovej. "Celý deň sme rozmýšľali, ako sa to mohlo stať. Snažili sme sa to logicky zdôvodniť. Keď sme ale pohýbali s policami v snahe prikrývky zhodiť, ony nepadli. Nahnalo nám to hrôzu," priznala Ashley.

Ukázalo sa, že na vine nemohol byť ani prievan z ventilátorov, ktoré sa nachádzajú na druhej strane prevádzky, a ani drobné zemetrasenie. Otrasy by totiž museli pocítiť aj v ostatných predajniach nákupného centra a okrem toho by na zem určite spadli aj obrázky z vrchnej poličky.

Záhada v obchode

Hoci pre túto záhadu s najväčšou pravdepodobnosťou existuje racionálne vysvetlenie, aj tak niekoľko ľudí naozaj vystrašila, uviedol portál Novinky.cz. Rovnako ako tá, ktorá sa stala koncom marca v malom obchodíku v juhoaustrálskom Bromptone, kde z regálov tiež bez zjavnej príčiny začal padať tovar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu