Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tajomné duchárske VIDEO: Mladíka v kŕči mal posadnúť démon!

Zobraziť galériu (2)
"Posadnutý" mladík zvláštne krúti prstami (Zdroj: live leak)

BRATISLAVA - Nadprirodzené sily alebo bizarná túžba človeka stať sa známym? To je otázka, ktorú si kladú mnohí internetoví užívatelia. Zaujalo ich totiž video, na ktorom je mladík údajne posadnutý démonom. V istom momente akoby dostal kŕč a robí zvláštne pohyby.

Záznam z bezpečnostnej kamery v obchode na prvý pohľad vyzerá naozaj uveriteľne. Hlavný aktér prichádza ku chladničke s nápojmi a vyberá z neho plechovku. Vzápätí so sebou začne podivne šklbať a naozaj sa zdá, ako keby ho ovládala nejaká zlá sila. Dokonca, keď k nemu pribehne predavačka, aby sa ho spýtala, či mu má pomôcť, pohrozí jej prstom, aby ho nechala na pokoji.

Neznámy mladík bol vraj posadnutý diablom
Zobraziť galériu (2)
Neznámy mladík bol vraj posadnutý diablom  (Zdroj: live leak)

Záhadou ostáva aj to, prečo na konci videa dlhého niečo vyše minúty z neďalekého regálu z ničoho nič spadne na zem niekoľko kusov tovaru.

Na mnohých internetových diskusných forách sa teraz ľudia dohadujú o tom, či je video pravé, alebo ide o frašku s cieľom upútať pozornosť. Jednou z možností bolo, že muž v skutočnosti dostal epileptický alebo iný záchvat. Omnoho pravdepodobnejšie je však to, že ide o podvod, pretože pri páde škatúľ z police vidieť, že kamerový záznam sa na tri sekundy zastavil.

Mladík posadnutý diablom

 

 

 

 

 

 

Nie vždy stoja za každou nevysvetliteľnou záhadou nadprirodzené sily

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu