Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V obchode straší: Duch rozhadzuje škatule za roh a do uličky!

Nikto nevie, ako sa škatuľa dostala na zem
Nikto nevie, ako sa škatuľa dostala na zem (Zdroj: YouTube)

BROMPTON - Juhoaustrálske mestečko Brompton rieši podivnosti, ktoré sa dejú v tamojšom obchode. Jeho majiteľ Norm Hurst predajňu zakúpil v októbri 2011 a už vtedy ho varovali, že v nej straší. Vtedy sa tomu smial a bol značne skeptický. Až doteraz.

Minulý štvrtok opustil Hurst úplne opustený a uprataný obchod a o niekoľko hodín neskôr, o pol dvanástej večer, sa zrazu zapli bezpečnostné kamery. K tomu dochádza vždy, keď ich senzory zaregistrujú nejaký pohyb. A skutočne, na zemi sa zrazu objavila krabica s ovocnými sladkosťami z regálu.

Kuriózne však je, že za to nemohla napríklad krysa alebo niečo podobné. Škatuľa totiž pristála pod policou s cestovinami, hoci sa táto pochutina nachádza až dvanásť metrov od nich. Za jedným rohom a za jednou uličkou. Vysvetliť by sa to dalo tým, že sladkosť niekto do priehradky s cestovinami odložil a tá následne spadla. Ani to ale nie je možné, pretože jedna z kamier zachytila ​​letiacu krabicu skôr, ako dopadla na zem. Uličkou totiž preletela, akoby ju niekto hodil. A majiteľ obchodu sa razom prestal duchárskym príhodám vysmievať.

Zaujímavý prípad sa v uplynulých dňoch odohral aj vo staručkej krčme Ye Olde Whyte Swann v britskom meste Louth. Miestni štamgasti nepochybujú o tom, že v ich obľúbenom podniku im robí spoločnosť duch. Na miesto sa tak vypravil novinár z denníka Louth Leader spoločne s niekoľkými odborníkmi na paranormálne javy.

Výsledkom návštevy bolo zvláštne video, na ktorom sa objaví podivný biely oblak. V podniku navyše natočili aj zvukový záznam, na ktorom je počuť čudný záhrobný hlas. Hoci videozáznam nie je príliš nepresvedčivý, novinár na mieste zaobstaral aj fotografiu podivného obrysu ženy. Tú chce zverejniť v stredajšom vydaní lokálneho periodika.

Duch v obchode

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu