Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sandra (38) chce zažiť švédsku trojku, vydražila svadobnú noc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thepirateeye.com)

BERLÍN - Svadobná noc je niečo, čo má patriť len novomanželom. Tridsaťosemročná Nemka Sandra Meyerová, ako ju nemecké médiá citujú, sa ale rozhodla, že ju strávi aj s niekým iným, ako len s vlastným partnerom.

Vydražiť na internete svadobnú noc, to sa len tak nevidí! Bizarná aukcia na webe Gesext.de sa skončila 1. júna, pričom víťaz vystupujúci pod nickom Milo42 za chvíľky strávené s nevestou zaplatil 366 eur. Meyerová svoje rozhodnutie odôvodňuje tým, že vždy snívala o sexe v trojke počas svadobnej noci a konečne našla ženícha, ktorý je ochotný jej túto túžbu splniť.

"Chcem ešte iného muža, aby sa so mnou miloval pred zrakmi môjho manžela. Stretneme sa v bare a potom sa presunieme do hotelovej izby. Akonáhle sa spolu zladíme a pôjde nám to, môj muž sa k nám pripojí. Prinesieme si kópiu sobášneho listu, aby bolo jasné, že je to naozaj prvá svadobná noc," napísala Sandra na svojom profile.

Dvojica žijúca v Severnom Porýní - Vestfálsku mala jasno v tom, ako má víťaz dražby vyzerať: "Mal by byť dobre udržiavaný a taktný a mať rešpekt voči ženám. Jednou z podmienok je, že zaplatí dopredu aj prenájom hotelovej izby." Záujemca taktiež musel dopredu poslať fotografiu, aby ho mohla Meyerová posúdiť, či je pre ňu dostatočne atraktívny, informoval portál Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu