Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matka posadnutá opaľovaním: Kráska, ktorá "zuhoľnatela" na príšeru!

Patricia Krentcilová snívala o dráhe modelky
Patricia Krentcilová snívala o dráhe modelky (Zdroj: iwidk.com)

NEW JERSEY - Správy o tom, ako opaľovaním posadnutá Američanka Patricia Krentcilová (44) núti chodiť do solária aj svoju roztomilú malú dcérku, znechutili nedávno celý svet. Pritom kedysi bola táto mamička naozaj peknou blondínkou s belostnou pleťou, ktorá sa chcela dať na modeling. Rozdiel medzi jej minulou a súčasnou podobou je markantný.

Sympatická tvár, blond vlasy a sexi postava, to všetko je história. Nielen preto, že Patriciine fotky vznikli zhruba pred dvadsiatimi rokmi, ale hlavne kvôli jej posadnutosti opaľovaním.

Američanku nakoniec nepreslávil modeling, ale jej vlastná hlúposť. Kým donedávna svojim výzorom desila len svoje okolie, teraz ju poznajú takmer všade. K opaľovaniu v soláriu totiž nútila aj svoju päťročnú dcérku Anny.

Tá potom prišla do škôlky s veľmi bolestivými popáleninami a vydesené učiteľky zavolali políciu. V New Jersey je pritom navštevovanie solárií deťom do 14 rokov zakázané, šialenú matku preto čaká súd. Obhajuje sa tým, že dievčatko sa s ňou opaľovať nechodilo a zranenia má od slniečka, ktoré ju spálilo, keď sa hrala na záhrade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu