Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Patricia Krentcil šokuje: Top príšera červeného koberca!

Patricia Krentcil svojím príšerným zjavom narobila rozruch medzi hollywoodskou smotánkou. Zobraziť galériu (7)
Patricia Krentcil svojím príšerným zjavom narobila rozruch medzi hollywoodskou smotánkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zjav, aký sa len tak nevidí! Hoci je Patricia Krentcil (46) terčom výsmechu naprieč celou Amerikou, pred pár dňami sa objavila medzi celebritami na istom vychytenom žúre. O príjemnom prekvapení však v tomto prípade nemôže byť ani reči. Nepopulárna matka spálená na uhoľ sa totiž predviedla ako hotové monštrum bez štipky súdnosti.

Kto ju, preboha, pozval? Aj takéto otázky vírili v hlavách paparazzov po tom, čo na oslave okrúhlych 60. narodenín Howarda Sterna objavili Patriciu Krentcil. Neokrôchaná plavovláska síce medzi známe osobnosti zo šoubiznisu nikdy nepatrila, no žúrujúci veterán ju v rámci svojich vysielaní znemožnil už toľkokrát, že sa možno aj spriatelili. Isté navyše je, že závisláčka na opaľovaní spomedzi takých hviezd ako Heidi Klum či Whoopi Goldberg vytŕčala z radu už na prvý pohľad.

Patricia sa doslova prirútila na červený koberec v čiernych priliehavých šatách bez rukávov s vysokými rázporkami na oboch stranách stehien. Najväčší problém pre ňu očividne predstavovala samotná chôdza v nie príliš vysokých sandáloch. Blondínka sa totiž pred prítomnými fotografmi takpovediac zvalila na zem a s nepríčetným výrazom si hodnú chvíľu aj posedela. Následne si pri vstávaní tak dokrútila vyzývavý outfit, až takmer odhalila najintímnejšie partie. S nohavičkami sa totiž vonkoncom neobťažovala.

Svojrázna matka sa dostala na pretras v médiách ešte v roku 2012, keď doslova čierna ako uhoľ čelila obvineniam z ublíženiam na zdraví. Svoju vtedy len päťročnú dcérku totiž vzala so sebou do solária a spôsobila jej popáleniny. Dnes sa pretŕča na stránkach bulvárnych plátkov a dokonca obnažuje svoje povädnuté prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu