Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bývalá miss vyzerala ako Frankenstein: Kus lebky jej zašili do brucha!

Jamie chýbal kus lebky, zašili jej ho do brucha
Jamie chýbal kus lebky, zašili jej ho do brucha (Zdroj: Facebook)

IDAHO - Manžel bývalej kráľovnej krásy Jamie Hiltonovej (36) videl na vlastné oči hororovú scénu, keď jeho žena na rybačke spadla na kamene a udrela sa do zadnej časti hlavy. V bezvedomí ju do nemocnice priviezol vrtuľník a nasledovala okamžitá operácia. Mozog jej však opuchol a krvácal, preto sa lekári rozhodli pre zriedkavý zákrok.

Odstránili jej časť lebky a zašili ju do brucha. Tam mala byť vyživovaná, kým opuch neustúpi. Žene dávali 50-percentnú šancu na prežitie.

Keď sa matka troch detí po troch dňoch prebrala, našla si na bruchu nezvyčajný výčnelok. Pri pohľade do zrkadla potom takmer omdlela. "Bolo to šokujúce! V bruchu bola hrča a hlavu som mala ako Frankenstein," spomína v rozhovore pre DailyNews. "Zdalo sa mi to veľmi nezvyčajné, ale v nemocnici mi povedali, že je to normálne."

Po 42 dňoch opuch ustúpil a lekári lebku pripojili pomocou titánových skrutiek. "Cítim sa skoro ako predtým. Zmenili sa mi síce chute a takmer nemám čuch, ale môžem čítať, písať, chodím a môžem tancovať. Môžem zobrať svoje deti do náručia. Som normálna a to je podstatné," raduje sa Jamie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu