Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nadácia Slovenskej sporiteľne vyhlasuje 3. ročník grantového programu Futbal to je hra!

Nadácia Slovenskej sporiteľne Zobraziť galériu (4)
Nadácia Slovenskej sporiteľne

Nadácia Slovenskej sporiteľne 1.6.2012 odštartovala tretí ročník grantového programu Futbal to je hra! určeného neprofesionálnym mládežníckym futbalovým klubom na Slovensku. Nadviazala tým na predchádzajúce dva úspešné ročníky, počas ktorých podporila sumou vyše 250 tisíc eur 57 klubov vo všetkých regiónoch na Slovensku. Partnerom aj tohto ročníka je Slovenský futbalový zväz.

Cieľom grantového programu je skvalitniť podmienky fungovania mládežníckych futbalových klubov a telovýchovných jednôt vo všetkých regiónoch na Slovensku. Je určený výlučne pre neprofesionálne mládežnícke kluby. Finančné prostriedky z grantu kluby využívajú na nákup športových potrieb, technického vybavenia, ale aj na rekonštrukcie menšieho rozsahu a vytváranie vhodných podmienok na trénovanie. 

Futbalové kluby môžu posielať svoje projekty cez on-line formulár, ktorý nájdu na internetovej stránke nadácie www.nadaciaslsp.sk do 15. júla 2012. Maximálna výška príspevku na projekt je 3 tisíc eur. Finančné prostriedky musia byť využité výlučne pre mládež a projekt zrealizovaný do konca roka 2012.  Viac informácií o grantovom programe ako aj kritériách, ktoré musia jednotlivé žiadosti spĺňať, nájdete na webstránke nadácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu