Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Coaching poradňa

Zakladateľka Coaching poradne Zobraziť galériu (4)
Zakladateľka Coaching poradne

Bola som na návšteve v Coaching poradni a mala som možnosť porozprávať sa so zakladateľkou spoločnosti, so zaujímavou osobou a úspešnou coachkou : Silviou Langermann.

V živote sú najdôležitejšie ciele a uvedomenie si toho, čo vlastne chceme dosiahnuť. To, čo môže veľa ľudí považovať za klišé, však skutočne tvorí základ vyrovnaného človeka. Vyrovnaný človek môže byť naozaj šťastný a úspešný. O tomto je presvedčená zakladateľka spoločnosti Power coaching Silvia Langermann.

V čom je Coaching inovatívny? Čo je filozofiou Coachingu?

Základ našej filozofie je, aby sme na riešenie konkrétnych problémov neponúkali konkrétne rady. Od nás nikdy nebudete počuť, ktorou cestou sa máte vybrať. Naším cieľom nie je, aby sme Vás ovplyvnili, alebo tlačili do niečoho, čo nechcete. Dôležité je, aby ste v sebe našli silu, schopnosť, motiváciu a odvahu nájsť správnu cestu, správny smer. Ukážeme vám, že všetky vaše problémy dokážete vyriešiť, ak budete naozaj vnútorne vyrovnaný, ako sa stať vyrovnaným, to vám poradíme pomocou coachingu.

Coaching je stále pomerne mladý smer na Slovensku, preto ste určite potrebovali odvahu a odhodlanie vytvoriť spoločnosť, ktorá sa zaoberá Coachingom. Čo dodáva silu Vám? Prečo ste sa rozhodli ísť do toho?

Vyštudovala som psychológiu na Univerzite Komenského, ako som sa aktívne začala venovať aj psychológií moja práca ma priviedla do kontaktu hlavne s klientmi, ktorí potrebovali poradiť vo vzťahu, hľadali motiváciu, zdvihnutie sebavedomia, alebo nevedeli nájsť samých seba. Často som stretávala ľudí, ktorí boli bezradní a nevedeli sa pohnúť z „mŕtveho bodu“, a dôvody mohli byť rôzne. Či už problémy v práci, v rodine, alebo osobnostné. V živote každého človeka občas nastane obdobie, kedy potrebuje pomôcť, poradiť, zdôveriť sa.

Vzdelanie a skúsenosť s týmito ľuďmi mi pomohli vytvoriť projekt, vďaka ktorému sa mi podarilo založiť spoločnosť Power coaching.

Vedela som, že Coaching je metóda budúcnosti a preto som kvalifikáciu psychológa zvýšila diplomom v oblasti Coaching, čo je jedinečná metóda vyvinutá ako pomocná ruka pre tých, ktorí nevedia kam a ako ďalej. Je to ťažká práca a bolo naozaj odvážne vytvoriť takúto spoločnosť na Slovensku, ale verím metóde Coaching. Energiu mi k tomu určite dodáva aj to, že som šťastne vydatá a  som matkou úžasného syna, ktorý mi dodáva neskutočné množstvo energie.

Osobne viem povedať, že ste vytvorili úžasný projekt! Ako by ste ho opísali osobám, ktorý Vám zatiaľ nepoznajú? Čo je spoločnosť Power coaching, čomu sa venujete?  

Sme prvá a jediná poradňa na Slovensku, v ktorej veríme, že šťastný život spočíva na troch pilieroch: na rovnováhe súkromného života, zdravia, a úspešnej práci, alebo ak chcete biznisu. Ak niektorý z týchto pilierov zlyhá, alebo sa zosype, strhne zo sebou všetko ostatné. Povedzme si úprimne: kto dokáže byť dlhodobo úspešný v robote, ak je nešťastný v súkromí? Kto dokáže viesť vyrovnaný rodinný život, ak v svojom biznise nedokáže napredovať a dosahovať úspech? Asi nikto.

My sme tu na to, aby sme vám ukázali, ako dokáže nastolená harmónia v trojuholníku biznis-súkromie-zdravie znamenať základ šťastného života. Preto ponúkame služby v troch: oblastiach: Life Coaching, Vitality Coaching a Biznis Coaching.

Na záver by som sa Vás chcela spýtať, komu odporúčate Coaching?

Coaching odporúčam každému, kto sa zasekol na „mŕtvom bode“, alebo chce dosiahnuť viac a byť so svojim životom spokojnejší, či už v práci, v súkromí alebo so svojim vzhľadom. Coaching je pre osoby, ktoré potrebujú pomocnú ruku aby mohli prežiť svoj život naplno a stále sa zdokonaľovať.

Viac príbehov a rád nájdete v našej Coaching poradni.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu